ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε διανομή πορτοκαλιών θα προχωρήσει ο Δήμος Θερμαϊκού

Σε διανομή πορτοκαλιών θα προχωρήσει ο Δήμος Θερμαϊκού

Σε διανομή πορτοκαλιών θα προχωρήσει ο Δήμος Θερμαϊκού, ως εταίρος της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα στο πλαίσιο της συνέχισης υλοποίησης του χρηματοδοτούμενου προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους» (ΤΕΒΑ/FEAD) , στους 1.153 περίπου δικαιούχους του Προγράμματος Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) των οποίων οι αιτήσεις υπαγωγής και τροποποίησης έχουν εγκριθεί μέχρι τις 15-3-2019 .

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στους Ν. Επιβάτες, στο νέο χώρο στέγασης των Δομών Βασικών Αγαθών του Δήμου Θερμαϊκού «Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο», που βρίσκεται στο 21ο χλμ. Λ. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας , στάση ΟΑΣΘ «Ελβετία», σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα.

- Τρίτη 16 Απριλίου 2019, ώρα από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Α έως Λ )
-
Τετάρτη 17 Απριλίου 2019, ώρα από 10:30 π.μ. έως 13:00 μ.μ.
( ωφελούμενοι που το επώνυμο αρχίζει από Μ έως Ω )
Τα προϊόντα που θα διανεμηθούν σε κάθε δικαιούχο είναι 10 ΚΙΛΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΑ, τα οποία πρέπει να παραλάβουν αυθημερόν.

Οι ωφελούμενοι του παραπάνω προγράμματος θα ειδοποιηθούν ατομικά με μήνυμα στο email τους.

Κατά την παραλαβή της αντίστοιχης ποσότητας θα πρέπει να προσκομίσουν το δελτίο ταυτότητας τους ή το διαβατήριό τους, το ΑΜΚΑ τους ή εξουσιοδότηση εφόσον παραλαμβάνει τρίτο πρόσωπο.

Επίσης οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους καροτσάκι, λόγω του βάρους των προϊόντων.

Η επόμενη διανομή του προγράμματος πρόκειται να πραγματοποιηθεί όταν ολοκληρωθεί από το Δήμο Θεσσαλονίκης, ως επικεφαλής εταίρος – συντονιστής της Σύμπραξης ΠΕ Θεσσαλονίκης Ανατολικό Τμήμα, η διενέργεια του Διεθνούς Διαγωνισμού για την προμήθεια τροφίμων και Βασικής Υλικής Συνδρομής του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους(ΤΕΒΑ/FEAD)».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video