ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αλγερία: Την Τρίτη θα ορίσει η Βουλή τον μεταβατικό πρόεδρο

Το κοινοβούλιο της Αλγερίας θα συνεδριάσει την Τρίτη το πρωί προκειμένου να διορίσει τον νεό μεταβατικό πρόεδρος της χώρας, όπως ανακοίνωσε το Συμβούλιο του Έθνους, η άνω βουλή του κοινοβουλίου, με το Σύνταγμα της χώρας να προβλέπει ότι τη θέση αναλαμβάνει ο πρόεδρος του Συμβουλίου του Έθνους Αμπντελκαντέρ Μπενσαλάχ.

Η συνεδρίαση αυτή θα πραγματοποιηθεί δύο εβδομάδες μετά την ανακοίνωση στις 2 Απριλίου της παραίτησης του προέδρου Αμπντελαζίζ Μπουτεφλίκα έπειτα από 20 χρόνια στην εξουσία και υπό την πίεση των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων.

Βάσει του αλγερινού συντάγματος ο Μπενσαλάχ αναλαμβάνει την προεδρία για ένα διάστημα το πολύ 90 ημερών στο οποίο θα πρέπει να οργανωθούν προεδρικές εκλογές.

Πρόεδρος του Συμβουλίου του Έθνους εδώ και 17 χρόνια ο 77χρονος Μπενσαλάχ είναι πιστός του συνεργάτης του Μπουτεφλίκα. Βουλευτής, πρεσβευτής, ανώτερος υπουργικός υπάλληλος, γερουσιαστής, έχει αναλάβει πολλές θέσεις και έχει προεδρεύσει και των δύο σωμάτων του κοινοβουλίου, χωρίς να γίνει ποτέ υπουργός.

Τις τελευταίες ημέρες οι Αλγερινοί έχουν βγει στους δρόμους εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην εμπλοκή των πρώην πιστών στον Μπουτεφλίκα στη διαδικασία πολιτικής μετάβασης στη χώρα.

Πηγή: Reuters


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video