ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νίκος Ταχιάος: Δεν θα συνεργαστώ ποτέ με τον Ψωμιάδη την Νοτοπούλου και την Χρυσή Αυγή!

Νίκος Ταχιάος: Δεν θα συνεργαστώ ποτέ με τον Ψωμιάδη την Νοτοπούλου και την Χρυσή Αυγή!

Παραβατικότητα, ΟΑΣΘ, εγκληματικότητα, άσυλο του ΑΠΘ και ηλεκτρικά πατίνια από την Lime, έπεσαν στο τραπέζι της συζήτησης που είχε σήμερα, ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, με σπουδαστές του ΙΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης.

Ο κύριος Ταχιάος, αναφέρθηκε στην εγκληματικότητα που αντιμετωπίζει η πόλη, στη μεγάλη δυσκολία για την μετακίνηση των πολιτών που λέγετε ΟΑΣΘ και μεταξύ άλλων για το παρεμπόριο ναρκωτικών που γίνεται όλοι την ώρα στους δρόμους της Θεσσαλονίκης.
Αλλαγές στην πόλη και την καθημερινότητα θα πρέπει να γίνουν και θα γίνουν μόλις αναλάβουμε τον δημαρχιακό θώκο. Ο Δήμαρχος εκπροσωπεί την πόλη, ο δήμαρχος πρέπει να ξέρει την πόλη, ανέφερε ο κ. Ταχιάος.

Η εγκληματικότητα είναι δυστυχώς, στην καθημερινότητά μας. Καλώς ή κακώς, όλοι τα βλέπουμε. Ο δήμαρχος πρέπει να φωνάζει και να επιβάλει. Όσο συμβαίνουν τέτοια πράγματα, θα είμαι εκεί και θα φωνάζω, τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος.
Δεν παρέλειψε να μοιραστεί με τους σπουδαστές, την δική του προσωπική εμπειρία για το παρεμπόριο που πραγματοποιείται στους δρόμους της πόλης, καθώς εχθές, βρέθηκε μπροστά σε μια σύλληψη παράνομου μετανάστη, καθώς πουλούσε παράνομα ναρκωτικά.

Όταν αυτός ο άνθρωπος και γενικά τέτοιοι άνθρωποι βγαίνουν λίγες ώρες ξανά χωρίς καμία ποινή, ύστερα από την σύλληψη τους, θα γίνουν και θα ξανά γίνουν τέτοια πράγματα. Τι κάνει όμως για αυτά τα πράγματα η αστυνομία; Συγκεκριμένα η αστυνομική ηγεσία. Προφανώς υπακούει σε κυβερνητικές ιδεοληψίες και ο ως δήμαρχος θα πηγαίνει και θα μηνύει τους αστυνομικούς, θα τους τρέχει κάθε μέρα στον εισαγγελέα. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτό το πράγμα, ανέφερε ο κ. Ταχιάος.  Από την στιγμή που υπάρχει το άσυλο του ΑΠΘ πηγαίνουν και το καταστρέφουν. Δεν κάνουν τίποτα λιγότερο. Ο δήμαρχος, πρέπει και θα φωνάζει για όλα αυτά.

Ο Νίκος Ταχιάος, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και στο πανάθλιο και άθλιο σύστημα λειτουργίας όπως αποκάλεσε, της μοναδικής συγκοινωνίας που έχει η Θεσσαλονίκη. Ο ΟΑΣΘ, το μοναδικό καλό που έχει προσφέρει είναι ότι οι πολίτες πλέον σιγά σιγά βρίσκουν τρόπο φυγής, προς τα ταξί. Με αποτέλεσμα οι πολίτες ή να διαλέγουν τα ταξί για την μετακίνησή τους ή να περπατούν με τις ώρες για να πάνε στις δουλειές τους.  Πρέπει να προχωρήσουν οι δήμοι σε ανάθεση έργου, προκειμένου να υπάρξει ένας ιδιώτης με μια νέα εταιρία για νέα λεωφορεία, νέες γραμμές να κίνηση το βασικότερο μέσο που μέχρι στιγμής έχουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Ο Νίκος Ταχιάος, ανέφερε ότι είναι ‘’γκατζετάκιας’’ και χαίρεται ιδιαίτερα για μια τέτοια πρωτοβουλία για την πόλη του, όπως είναι τα ηλεκτρονικά πατίνια της Lime. Θα πρέπει όμως, να γίνεται περισσότερος έλεγχος. Δεν μπορεί ο άλλος, να πηγαίνει ανάποδα στην Τσιμισκή και να μην μπορεί να γίνει κάποιος έλεγχος από το GPS, κάπως πρέπει να ελεγχθεί όλο αυτό το εγχείρημα.

Αναφέρθηκε επίσης και στο Μετρό Θεσσαλονίκης ο Νίκος Ταχιάος, καθώς σε ερώτηση δημοσιογράφου για το σύστημα θέσεις parking απάντησε πως μόλις ολοκληρωθεί στο 100% το μετρό και θα είναι το κύριο μέσο μετακίνησης, είναι αντίθετος να κυκλοφορεί τέτοιος όγκος οχημάτων, που υπάρχει αυτή την στιγμή, στους δρόμους της πόλης.

Επίσης, ο κ. Ταχιάος αναφέρθηκε και με ποιους συνυποψηφίους του δεν θα μπορούσε να συνεργαστεί. Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, η Κατερίνα Νοτοπούλου και η Χρυσή Αυγή είναι τα ‘’κόκκινα πανιά’’ του Νίκου Ταχιάου, καθώς δεν μπορεί να βρει κοινή λύση, κοινή συνεργασία και κοινή πορεία. Κανένας από τους παραπάνω, δεν είναι στο σχέδιο συνεργασίας του υποψηφίου δημάρχου Θεσσαλονίκης. Όμως, μεταξύ άλλων που θα μπορούσε να έχει μια ομαλή συνεργασία, είναι ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Νίκος Ζέρβας.

Τέλος, ο Νίκος Ταχιάος, σε ερώτηση δημοσιογράφου, με το χέρι στην καρδιά, τι δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσεται από όσα έχεισ τα σχέδια του, ο κύριος Ταχιάος ανέφερε ότι χρειάζονται πολλά χέρια στην καρδιά, για να σας απαντήσω στην ερώτηση καθώς υπάρχει το εμπόδιο των μνημονίων και για πολλά ακόμη σχέδια, εκτός του δήμου Θεσσαλονίκης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video