ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα δρομολόγια στη Δημοτική Συγκοινωνία Θέρμης

Νέα δρομολόγια στη Δημοτική Συγκοινωνία Θέρμης

Από σήμερα ξεκίνησαν τα νέα δρομολόγια της Δημοτικής Συγκοινωνίας του Δήμου Θέρμης καθώς υπογράφηκε σχετική σύμβαση για την επέκταση της δημοτικής συγκοινωνίας ( 8 Απριλίου 2019).

Οι τρεις λεωφορειακές γραμμές θα εξυπηρετούν, πλέον, όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δ. Θέρμης.

Η Γραμμή 1-Α/1-Β (Κυκλική Θέρμης) θα πραγματοποιεί εννέα (9) δρομολόγια ημερησίως, η Γραμμή 2-Α (Θέρμη-Βασιλικά-Σουρωτή-Περιστερά) δύο (2) δρομολόγια ημερησίως, και η Γραμμή 3-Α/3-Β (Θέρμη-ΔΕ Μίκρας) δύο (2) δρομολόγια ημερησίως.

Επισημαίνεται επίσης ότι η γραμμή 1-Α & Β θα είναι ίδια με την κυκλική γραμμή της Δημοτικής Ενότητας Θέρμης. Ορισμένα δρομολόγια θα εξυπηρετούν και την Αγία Παρασκευή και τη Φιλοθέη.

Η γραμμή 2-Α θα συνδέει τη Θέρμη με τα Βασιλικά και την Περιστερά και θα διέρχεται από τη Ν. Ραιδεστό, τη Λακκιά και τη Σουρωτή.

Η γραμμή 3-Α & Β θα συνδέει τη Θέρμη με τους οικισμούς της Δημοτικής Ενότητας Μίκρας (Τρίλοφο, Πλαγιάρι, Καρδία και Κ. Σχολάρι).

Όλες οι γραμμές θα διέρχονται από το Κέντρο Υγείας Θέρμης.

Για τις ώρες αναχώρησης των λεωφορείων από την αφετηρία, άφιξης σε αυτή και διέλευσης από την πλατεία κάθε οικισμού όπου θα κάνουν προσωρινά στάση στις νέες διαδρομές μπορείτε να ενημερωθείτε από την ηλεκτρονική διεύθυνση του Δ. Θέρμης: ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ-11042019-1

Ο Δήμος ενημερώνει, παράλληλα, ότι το επόμενο διάστημα θα εξυπηρετούνται οι κάτοικοι του Αγίου Αντωνίου με νέα λεωφορειακή γραμμή.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video