ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ένα μεγάλο λάθος που κάνουν οι υποψήφιοι υπάλληλοι

«Προσλαμβάνω άτομα εδώ και μια δεκαετία και ακόμα ακολουθώ αυτό τον απλό κανόνα», καταθέτει η Jessica Liebman, σύμβουλος έκδοσης στον δημοσιογραφικό κολοσσό Insider Inc.

Η απασχόληση ανθρώπινου δυναμικού είναι μια διαδικασία που ενέχει πάντα ρίσκο, εξομολογείται η ειδικός, καθώς η απόφαση για την πρόσληψη βασίζεται ουσιαστικά σε μερικές αποσπασματικές πληροφορίες που μάζεψες σε μερικές μόνο συνεντεύξεις.

Η Liebman έχει περάσει από συνεντεύξεις εκατοντάδες ανθρώπους τόσο στον όμιλο Insider όσο και τον Condé Nast παλιότερα και έχει καταλήξει σε έναν κανόνα για το ποιος υποψήφιος είναι ολότελα ακατάλληλος.

«Δεν πρέπει να περνάμε έναν υποψήφιο στην επόμενη φάση της διαδικασίας αν δεν στείλει ευχαριστήριο email», μας λέει η Liebman για το Νο 1 λάθος που κάνουν πολλοί υποψήφιοι.

Γιατί είναι απαραίτητο το ευχαριστήριο σημείωμα; Γιατί, όπως ισχυρίζεται, η κίνηση δείχνει πως ο υποψήφιος θέλει όντως τη δουλειά, τον ενδιαφέρει τόσο ώστε να μπει στον κόπο να ευχαριστήσει.

Και, κυρίως, παρέχει μερικές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες για τον χαρακτήρα του, δείχνοντας πως είναι πρόθυμος, οργανωμένος και με καλούς τρόπους, υλικά που αποζητά κάθε εταιρία εκεί έξω…

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video