ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πώς να καθαρίσετε σωστά μία θήκη κινητού τηλεφώνου

Οι θήκες κινητών μπορεί να λερωθούν και να είναι γεμάτες ρύπους και βακτήρια. Γι' αυτόν τον λόγο είναι πάρα πολύ σημαντικό να φροντίζουμε να τις καθαρίζουμε σταθερά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, φροντίζοντας έτσι για την καλή μας εμφάνιση αλλά και την καλή μας υγεία.

Ο καθαρισμός της θήκης κινητού μπορεί να γίνει χρησιμοποιώντας νερό και ένα απλό σαπούνι που όλοι έχουμε στο σπίτι μας. Επίσης μπορούμε μια φορά στο τόσο να απολυμαίνουμε την θήκη της smartphone συσκευής μας με καθαρό οινόπνευμα.

Αν κάποιοι λεκέδες επιμένουν μπορούμε να τους αφαιρέσουμε με μαγειρική σόδα, που είναι ο νούμερο ένα σύμμαχος των νοικοκυρών στην χώρα μας.


1. Θήκες κινητών καθαρισμός με απορρυπαντικό πιάτων

Βήμα 1. Αφαιρέστε την θήκη από το κινητό σας τηλέφωνο.

Σε 240 ml χλιαρό νερό διαλύστε μία σταγόνα από απορρυπαντικό για τα πιάτα. Προσοχή να μην κάνετε υπερβολές με την ποσότητα του απορρυπαντικού γιατί δεν θα θέλατε να δημιουργήσετε ένα μείγμα με μεγάλη ποσότητα σαπουνάδας.

Βήμα 2. Χρησιμοποιήστε μία οδοντόβουρτσα. Βουτήξτε μία καθαρή οδοντόβουρτσα, την οποία μπορείτε να έχετε αποκλειστικά γι' αυτόν τον σκοπό, στο μείγμα με την σαπουνάδα έτσι ώστε να μουσκέψει για τα καλά.

Τρίψτε την θήκη, μπρος και πίσω, κάνοντας κυκλικές κινήσεις με την οδοντόβουρτσα. Βεβαιωθείτε ότι τρίψατε τόσο το εσωτερικό όσο και το εξωτερικό της θήκης, αλλά και κάθε σημείο της, ακόμη και τις γωνίες.

Βήμα 3. Ξεπλύνετε και στεγνώστε την θήκη κινητού. Ξεπλύνετε την θήκη κινητού πολύ καλά έτσι ώστε να απομακρύνετε όλη την σαπουνάδα. Έπειτα χρησιμοποιήστε ένα μαλακό και καθαρό ύφασμα προκειμένου να στεγνώστε την θήκη.

Αφήστε την θήκη να στεγνώσει καλά, τουλάχιστον για χρονικό διάστημα μίας ώρας. Μην βιαστείτε να την τοποθετήσετε και πάλι στο κινητό σας τηλέφωνο, γιατί ακόμη κι αν την αισθάνεστε στεγνή με την αφή μπορεί να έχει ακόμη υγρασία η οποία, εάν δεν στεγνώσει, θα μεταφερθεί στην συσκευή του τηλεφώνου σας.


2. Θήκες κινητών απολύμανση

Βήμα 1. Αφαιρέστε την θήκη κινητού από την συσκευή σας.

Βήμα 2. Απλώστε το απολυμαντικό με ένα πανί. Επιλέξτε να χρησιμοποιήσετε ένα μαλακό ύφασμα το οποίο θα έχετε προηγουμένως βρέξει με το απολυμαντικό. Επιλέξτε ένα απολυμαντικό με περιεκτικότητα σε αλκοόλη από 70% και πάνω.

Εάν έχετε κάποιο απολυμαντικό σε μορφή σπρέι, μπορείτε να το ψεκάσετε και απευθείας επάνω στην θήκη.

Βήμα 3. Στεγνώστε με ένα καθαρό μαλακό ύφασμα. Απομακρύνετε όσο περισσότερο μπορείτε από την αλκοόλη με την βοήθεια ενός στεγνού, καθαρού και μαλακού υφάσματος.

Αφήστε την θήκη να στεγνώνει για περισσότερο από μία ώρα σε ένα σημείο με αέρα, πριν την τοποθετήσετε και πάλι στην συσκευή του κινητού σας τηλεφώνου.

Εμείς σας προτείνουμε να απολυμαίνετε την θήκη του κινητού σας τουλάχιστον μία φορά τον μήνα.


3. Θήκες κινητών επίμονοι λεκέδες

Βήμα 1. Αφαιρέστε την θήκη κινητού από την συσκευή σας.

Βήμα 2. Απλώστε μαγειρική σόδα επάνω στο λεκέ. Δεν χρειάζεστε μεγάλη ποσότητα γι αυτόν τον σκοπό, αλλά τόση όση χρειάζεται προκειμένου να καλύψετε την επιφάνεια με τον επίμονο λεκέ.

Βήμα 3. Τρίψτε την θήκη με μία βρεγμένη οδοντόβουρτσα. Βρέξτε μία καθαρή οδοντόβουρτσα, ξέρετε αυτήν που έχετε φυλάξει για να καθαρίζετε τις θήκες smartphone. Έπειτα τρίψτε καλά με την οδοντόβουρτσα το σημείο όπου είναι ο λεκές και όπου προηγουμένως είχατε απλώσει την μαγειρική σόδα.

Βήμα 4. Ξεπλύνετε και στεγνώστε την θήκη κινητού. Όταν ολοκληρώσετε την διαδικασία δεν έχετε παρά να ξεπλύνετε καλά την θήκη του κινητού σας, έτσι ώστε να απομακρύνετε την σόδα, να την σκουπίσετε με ένα στεγνό, μαλακό πανί και τέλος να την αφήσετε να στεγνώσει για τουλάχιστον μία ώρα προτού την τοποθετήσετε και πάλι στην συσκευή του τηλεφώνου σας.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video