ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αγωνιστική και μορφωτική εκδρομή για τα μικρά δελφίνια της Κ.Α.Νάουσας.

Μια ενδιαφέρουσα και άκρως διασκεδαστική ημέρα είχαν την ευκαιρία να ζήσουν τα μικρά δελφινάκια της Κ.Α.«ΝΑΟΥΣΑ». Τα παιδιά με την συνοδεία των προπονητών τους συμμετείχαν την Κυριακή 7 Απριλίου στην ημερίδα 1st Spring Festival που διοργάνωσε ο «Α.Σ. Οδυσσέας» στο Εθνικό Κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης.
Οι μικροί αθλητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα αγωνίσματα αφήνοντας ικανοποιημένους
τους προπονητές τους, Ρίτσα Τριανταφυλλίδου, Μπίτζιου Λητώ και Γιώργο Αλεξόπουλο, με την αγωνιστική τους εικόνα.
Στην συνέχεια τα μικρά «Κ.Α.Ν.ονάκια» εξερεύνησαν τον μαγικό κόσμο της φυσικής επιστήμης με την επίσκεψη τους στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών & Μουσείο Τεχνολογίας «Noesis» όπου συμμετείχαν σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες. Γεμάτοι νέες γνώσεις και νέες κολυμβητικές εμπειρίες επέστρεψαν στη πόλη μας.
Επόμενη στάση, η εαρινή γιορτή των Κ.Α.Ν.ονιών την Κυριακή 14 Απριλίου στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Νάουσας, όπου οι μικροί κολυμβητές των ακαδημιών μας θα διασκεδάσουν και θα συναγωνιστούν συνομήλικούς τους αθλητές συλλόγων από τις γύρω περιοχές.
Ευχαριστούμε τους γονείς που μας εμπιστεύονται στην προσπάθειά μας να προσφέρουμε περισσότερες εμπειρίες στην ομάδα της πόλης μας και περισσότερα χαμόγελα για τους μικρούς μας κολυμβητές.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video