ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πώς να ξανακάνετε την κεφαλή του ντους σαν καινούρια

Με τον καιρό, η κεφαλή του ντους φαίνεται πια καθαρά ότι έχει δει και καλύτερες μέρες.
Το νερό δεν ρέει ομαλά και η πίεση δεν είναι όπως ήταν άλλοτε.

Πιθανότατα φταίνε οι τρυπούλες στο τηλέφωνο που έχουν γεμίσει άλατα και ακαθαρσίες. Και το φράξιμό τους επηρεάζει τη ροή του νερού.

Πριν πετάξουμε το τηλέφωνο του μπάνιου και πάρουμε καινούριο, μπορούμε να κάνουμε κάτι εύκολο μπας και γλιτώσουμε τα έξοδα. Αυτό μας συμβουλεύει τουλάχιστον η Carolyn Forte, διευθύντρια του αμερικανικού ινστιτούτου καταναλωτή Good Housekeeping Institute.

Το πρώτο βήμα λέει πως καθαρίζουμε σχολαστικά με ένα σφουγγαράκι τις τρύπες, προσπαθώντας να αφαιρέσουμε όση περισσότερη βρομιά μπορούμε. Κατόπιν αναμειγνύουμε λευκό ξύδι και νερό σε ίσες δόσεις και βάζουμε το μείγμα σε μια πλαστική σακούλα.

Στην οποία θα βουτήξουμε το τηλέφωνο του ντους, προσέχοντας οι τρύπες της κεφαλής να καλύπτονται από το υγρό και ασφαλίζοντας τις άκρες της σακούλας με ένα λαστιχάκι ή ένα δετικό. Το τηλέφωνο οφείλει να παραμείνει στο διάλυμα για καμιά ώρα. Κατόπιν το βγάζουμε, το ξεπλένουμε καλά αφαιρώντας και πάλι τα υπολείμματα και το αφήνουμε να τρέξει στο ζεστό νερό για κάμποση ώρα.

Η κεφαλή πρέπει να έχει επανέλθει σε ικανοποιητικά επίπεδα…

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video