ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ.

«Η δημοτική αρχή εξακολουθεί να υπερηφανεύεται για τα δήθεν επιτεύγματα της στον τομέα του τουρισμού. Όμως οι πολίτες βλέπουν και κρίνουν.
Η Βέροια όχι μόνο δεν μπήκε στον τουριστικό χάρτη,  αλλά αντίθετα, αδυνατούμε να εισπράξουμε τα οφέλη από τα προνόμια που διαθέτουμε, να αξιοποιήσουμε στο έπακρο μνημεία της παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς (Βεργίνα, νεολιθικός οικισμός Ν.Νικομήδειας), τον θρησκευτικό πλούτο (ιστορικές μονές, εκκλησίες, βήμα Απ. Παύλου,
εβραϊκή Συναγωγή), το χιονοδρομικό κέντρο του Σελίου, το φυσικό περιβάλλον (Αλιάκμονας, Τριπόταμος, Μπαρμπούτα). Είναι προφανές πως αυτό το εξαιρετικό τουριστικό κεφάλαιο μπορεί να συμβάλει καταλυτικά στην αναγέννηση του τόπου μας, στην τόνωση της αγοράς εργασίας, στη στήριξη της επιχειρηματικότητας.
Για τους λόγους αυτούς επιμένουμε και σχεδιάζουμε να δώσουμε έμφαση στο θεματικό τουρισμό και σε όλες τις εναλλακτικές του μορφές, να καταστήσουμε τον τόπο μας δημοφιλή προορισμό 365 ημέρες το χρόνο, να αξιοποιήσουμε κάθε διαθέσιμο κονδύλι -είτε από ευρωπαϊκά προγράμματα είτε από εθνικούς πόρους- ώστε να θωρακίσουμε οικονομικά την αρμόδια Αντιδημαρχία Τουρισμού και να προβάλουμε τον τόπο μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, εντός και εκτός Ελλάδας. 
Για εμάς, είναι κομβικής σημασίας το να αυξήσουμε τις διανυκτερεύσεις στο δήμο μας, να γίνει η Βέροια το κέντρο αναφοράς για τους ταξιδιώτες. Η πολιτική αυτή που θέλουμε να προωθήσουμε δεν εξυπηρετείται από το υποβαθμισμένο τουριστικό περίπτερο στην Ελιά, το οποίο λειτουργεί με ωράριο δημοσίου και μάλιστα παραμένει κλειστό τα Σαββατοκύριακα. 
Εμείς δεσμευόμαστε για τη δωδεκάωρη λειτουργία του περιπτέρου επτά ημέρες την εβδομάδα και θα προχωρήσουμε σε πρώτη φάση στη δημιουργία νέου στη Βεργίνα  στο λίκνο του Μακεδονικού Ελληνισμού. 
Γιατί τουρισμός σημαίνει νέα έσοδα, νέες θέσεις εργασίας, νέες επενδύσεις. Και εμείς δεν πρόκειται να αφήσουμε να χαθεί άλλος πολύτιμος χρόνος!»

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 
«Δικαίωμα για νέα Βέροια»

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video