ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός και το -6 έγινε -2

Δικαιώθηκε στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός και το -6 έγινε -2

Δικαιώθηκε στην προσφυγή που είχε καταθέσει στο ΑΣΕΑΔ ο Ολυμπιακός, μετά την τιμωρία του για την αποχώρησή του στο ημίχρονο του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Το αρμόδιο όργανο έκανε αποδεκτή την έφεση των «ερυθρόλευκων», μετατρέποντας την ποινή που τους είχε επιβληθεί πρωτοδίκως (-6) σε αφαίρεση 2 βαθμών.

Η ομάδα του Πειραιά στις 13 Φεβρουαρίου είχε αποχωρήσει στο ημίχρονο από το κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, θεωρώντας ότι τα σφυρίγματα των διαιτητών είχαν διαμορφώσει την μέχρι τότε εικόνα του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Η υπόθεση εκδικάστηκε σε πρώτο βαθμό από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος τιμώρησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός με αφαίρεση 6 βαθμών, όπως προέβλεπε ο κανονισμός του πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι της ομάδας προσέφυγαν άμεσα στο ΑΣΕΑΔ, ζητώντας να τιμωρηθούν με βάση τους κανονισμούς που διέπουν το κύπελλο και όχι το πρωτάθλημα, καθώς η πρώτη διοργάνωση τελείται υπό την αιγίδα της ΕΟΚ.

Το αίτημά τους έγινε δεκτό, καθώς το ΑΣΕΑΔ εφάρμοσε τον κανονισμό της ελληνικής ομοσπονδίας, που προβλέπει ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών σε περίπτωση αποχώρησης από το γήπεδο.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video