ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ίος: Ο συζυγοκτόνος λέει ότι σκότωσε την 55χρονη μετά από καβγά

Ίος: Ο συζυγοκτόνος λέει ότι σκότωσε την 55χρονη μετά από καβγά

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης, η τοπική κοινωνία της Ίου μετά τη δολοφονία μιας 55χρονης γυναίκας από τα χέρια του 67χρονου συζύγου της.

Σύμφωνα με τον 67χρονο, ο οποίος είναι συνταξιούχος, όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης στις 9:00 όταν ξεκίνησε καβγάς με τη σύζυγό του.

Συμφωνα με τον ίδιο κάποια στιγμή η 55χρονη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του επιτέθηκε.

Τότε ο 67χρονος υποστηρίζει ότι αρχικά αφόπλισε την 55χρονη σύζυγό του αλλά στη συνέχεια την τραυματίσε θανάσιμα στο στήθος καθώς δεν κατάφερε να ελέγξει τα νεύρα του.

Όταν ο συζυγοκτόνος είδε πως μαχαίρωσε θανάσιμα την 55χρονη καθάρισε το φονικό όπλο και το έβαλε στην θέση του, κάτι που επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια από τους αστυνομικούς του νησιού που πήγαν στο σπίτι.

Περίπου στις 10:00 το πρωί της Τρίτης ο 67χρονος πήρε την απόφαση να παραδοθεί και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα λέγοντας τους πως σκότωσε την σύζυγό του μετά από καβγά.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του συζύγου, χτύπησε τη γυναίκα του μια φορά στο στήθος, ισχυρισμός που θα επιβεβαιωθεί ή θα καταρριφθεί μετά τη ιατροδικαστική έρευνα ενώ το φονικό όπλο βρίσκεται ήδη στα εργαστήρια της Αστυνομίας για εξέταση.

Ο 67χρονος υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι τον τελευταίο καιρό είχε συχνούς καβγάδες λόγω προσωπικών διαφορών με την 55χρονη γυναίκα του.

Η 55χρονη και ο 67χρονος ήταν χρόνιά παντρεμένοι και είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Τα τρία είναι παντρεμένα ενώ το τέταρτο είναι ανήλικο και την ώρα του φονικού βρισκόταν στο σχολείο.

 

 

Πηγή:protothema.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video