ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Είναι 52 ετών, συνεχίζει να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο και δηλώνει «Θα παίζω μέχρι να πεθάνω»

Επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μέχρι... να φύγει από τη ζωή δηλώνει ο Καζουγιόσι Μιούρα ο οποίος υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τη Yokohama FC στα 52 του χρόνια.

Ο Καζουγιόσι Μιούρα όχι μόνο υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Yokohama FC στα 52 του χρόνια αλλά δηλώνει σε συνέντευξή του πως θέλει να είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής μέχρι να φύγει από τη ζωή. Και πλέον είναι ο μοναδικός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που υπάρχει από το πρώτο FIFA που κυκλοφόρησε το 1996 μέχρι το πιο πρόσφατο, του 2019.Και μιλώντας στην «Equipe» ο Ιάπωνας επιθετικός εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει επαγγελματικά ποδόσφαιρο μεχρι την ημέρα που θα φύγει από την ζωή...«Όταν θα πεθάνω, θα ήθελα να λένε πως πέθανε ο ποδοσφαιριστής Κάζου Μιούρα, όχι ο πρώην παίκτης», τόνισε ο Μιούρα και συμπλήρωσε «Είναι το σώμα που αποφασίζει. Εάν αισθάνομαι κουρασμένος σε βαθμό που να μην μπορώ να κάνω προπονήσεις, θα καταλάβω πως θα έχει έρθει η στιγμή. Τώρα όμως δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου να λέει αντίο σε 50.000 άτομα σε ένα στάδιο. Δεν με ενδιαφέρει να γίνω προπονητής, πρόεδρος, αθλητικός διευθυντής ή τηλεσχολιαστής. Η μοναδική μου επιθυμία είναι να είμαι ποδοσφαιριστής. Μέχρι το θάνατο αν είναι δυνατό».Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video