ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Με εμφάνιση... πρωταθλήτριας στο β΄ μέρος η ΑΕΚ νίκησε 3-1 την Ξάνθη

Με εμφάνιση... πρωταθλήτριας στο β΄ μέρος η ΑΕΚ νίκησε 3-1 την Ξάνθη

Η ΑΕΚ «μεταμορφώθηκε» στο β΄ ημίχρονο και μετέτρεψε το εις βάρος της 0-1 σε 3-1, παίρνοντας μία σημαντική νίκη στα Πηγάδια επί της Ξάνθης με 3-1, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Super League.

Η ακριτική ομάδα ήθελε βαθμό ή, βαθμούς, καθώς ακόμη δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή της, έδειξε αποφασισμένη στο πρώτο μέρος για να πετύχει το στόχο της, αλλά στην επανάληψη δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και δέχτηκε τρία τέρματα σε λιγότερο από 25 λεπτά!

Παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι δεν ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, κατάφεραν να προηγηθούν με την κεφαλιά του Κάστρο στο 33΄, απέναντι σε μία ΑΕΚ που... ψαχνόταν στον αγωνιστικό χώρο. Η Ένωση πέτυχε γκολ στο 15΄ με τον Μάνταλο, αλλά σωστά ακυρώθηκε καθώς ο αρχηγός των «κιτρινόμαυρων» ήταν εκτεθειμένος.

Με μία μεγάλη ευκαιρία για τους Ακρίτες ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με τον Οικονόμου να προλαβαίνει την τελευταία στιγμή τον κίνδυνο. 

Μετά το 50΄ η ΑΕΚ κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και στο 52΄ «άγγιξε» την ισοφάριση. Μετά από σέντρα του Χουλτ, ο Μάνταλος έπιασε κεφαλιά ψαράκι αλλά ο Ζίφκοβιτς δεν αιφνιδάστηκε και εξουδετέρωσε τον κίνδυνο..

Η ισοφάριση δεν άργησε να έρθει για το συγκρότημα του Χιμένεθ. Στο 68' με κοντινή προβολή του Οικονόμου, μετά από σουτ του Μάνταλου και «τυφλή» απόκρουση του Κοβάσεβιτς, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1.

Δύο λεπτά μετά, ήρθε η πλήρης ανατροπή στο σκηνικό. Από σέντρα του Γκάλο και άψογο κατέβασμα της μπάλας με το στήθος, ο Πόνσε εκτέλεσε τον Ζίφκοβιτς (2-1).

Η Ξάνθη σε μια από τις λιγοστές ευκαιρίες της στο 88' πλησίασε στην ισοφάριση αλλά το σουτ του Μπρίτο πέρασε άουτ. Τα πάντα τελείωσαν στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων, όταν ο Μπογέ πήρε την ασίστ του Λιβάγια και με αριστερό σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα του Ζίφκοβιτς.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video