ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο 18χρονος που ανυπομονεί για τον γάμο του με τη… μητέρα του κολλητού του

Η ιστορία δύο κολλητών φίλων, 18 ετών, από το Κεντάκι των ΗΠΑ κάνει τον γύρο του διαδικτύου μιας και ο ένας αναμένεται να γίνει… ο πατριός του άλλου.
Αν και είναι 21 χρόνια μεγαλύτερη του, η μητέρα του Jaice Brown, Jaimee, περιμένει μόνο τα τυπικά για την έκδοση του διαζυγίου της και να παντρευτεί τον φίλο του γιου της, Chase Gabbard.

Ο Chase Gabbard είναι φίλος με τον Jaice Brown τα τελευταία 7 χρόνια και όπως είναι λογικό, κάποια στιγμή θα γνώριζε τη μητέρα του κολλητού του. Μόλις έκλεισε τα 18 του χρόνια δεν έχασε την ευκαιρία και φίλησε την μητέρα του φίλου του. Και η σχέση τους ξεκίνησε.

«Δεν είχα ιδέα για τον Chase ή για τα συναισθήματά μου για αυτόν πριν με φιλήσει. Ήταν ένα μεγάλο σοκ για εμένα, αλλά από τότε είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι», είπε η 39χρονη.

Ωστόσο είναι αποφασισμένη για τον γάμο με τον νεαρό κάτι που επικοινώνησε με τα 3 παιδιά της. «Έχω τρία παιδιά και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να σιγουρευτώ πως δεν έχουν πρόβλημα. Αποτελούσε προτεραιότητα για εμένα αυτό. Κανένα όμως από αυτά δεν έδειξε να ενοχλείται. Όταν το είπα στον Jaice ήταν ΟΚ και ακόμα είναι πολύ φίλοι με τον Chase», ανέφερε.

Από την πλευρά του ο 18χρονος σχολίασε ότι «ήξερα από την πρώτη στιγμή ότι ήθελα να την παντρευτώ. Είναι πολλά τα πράγματα που μου αρέσουν πάνω της. Έχει αίσθηση του χιούμορ, με προτρέπει να κάνω πράγματα και άλλα πολλά».

Αυτό που κάνει εντύπωση ωστόσο είναι η στάση του κολλητού του: «Είμαστε ακόμα καλύτεροι φίλοι, παίζουμε videogames και βγαίνουμε έξω μαζί. Ευτυχώς η σχέση τους δεν έχει επηρεάσει την φιλία μας».

Η γυναίκα πλέον περιμένει να επισημοποιηθεί το διαζύγιό της για να παντρευτεί το νέο μεγάλο έρωτα της ζωής της.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video