ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χρηστίδου – Μαραντίνης: Τίτλοι τέλους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου

Με μία ανάρτηση στα προφίλ τους στο Instagram, Θοδωρής Μαραντίνης και Σίσσυ Χρηστίδουανακοίνωσαν αιφνιδιαστικά την κοινή τους απόφαση να βάλουν τέλος στον γάμο τους, μετά από 13 χρόνια κοινής ζωής και 9 χρόνια γάμου.
«Αποφασίσαμε από κοινού να χωρίσουμε τους δρόμους μας σαν ζευγάρι, μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας και 9 χρόνια γάμου. Αυτή την δύσκολη απόφαση την πήραμε ύστερα από πολλή μεγάλη προσπάθεια και ώριμη σκέψη και πάντα μέσα από το πρίσμα της αδιαμφισβήτητης αγάπης που μοιραζόμαστε για τα δυο μας παιδιά, για τα οποία ασφαλώς και παραμένουμε ενωμένοι και αφοσιωμένοι γονείς, διατηρώντας την οικογένεια μας κάτω από μια νέα, πρωτόγνωρη δομή», αναφέρει μεταξύ άλλων το μήνυμα που αναρτήθηκε στο Instagram.



Οι δυο τους γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν το 2005, ενώ παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα στις 16 Αυγούστου 2009. Εν τω μεταξύ, είχε ήδη γεννηθεί ο πρώτος γιος τους, Φίλιππος - Ραφαήλ (13 Αυγούστου 2008), ενώ ακολούθησε πέντε χρόνια αργότερα ο Μιχαήλ - Άγγελος (29 Αυγούστου 2013).

Αν και η είδηση για τον χωρισμό του διάσημου ζευγαριού έπεσε σαν «βόμβα» στην ελληνική showbiz, τόσο ο τραγουδιστής των Onirama όσο και η παρουσιάστρια, σε κάθε συνέντευξη που παραχωρούσαν, καθιστούσαν σαφές πως δεν είχαν την ιδανική σχέση, αλλά ήταν ένα ζευγάρι όπως όλα τα άλλα, με τα πάνω τους και τα κάτω τους. Αυτό όμως που τους κρατούσε μαζί, είναι πως συζητούσαν το όποιο πρόβλημα προέκυπτε. Πάντως, γενικά και οι δύο κρατούσαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογενειακή τους ζωή, προστατεύοντας τους γιους τους. Αντίθετα, αναρτούσαν συχνά δικές τους φωτογραφίες στα social media, όπου εμφανίζονταν αγαπημένοι και αγκαλιασμένοι. Όλοι έκαναν λόγο για έναν έρωτα που δεν θα τελείωνε ποτέ.

Οι δυο τους είχαν ανοίξει επίσης ένα κανάλι στο YouTube ονόματι «Visit My Greece», στο οποίο μοιραζόντουσαν με τους διαδικτυακούς τους φίλους, τις στιγμές τους από τα ταξίδια που πραγματοποιούσαν. Το τελευταίο βίντεο, που δημοσίευσε το ζευγάρι ήταν τον Δεκέμβριο του 2018, όταν είχαν ταξιδέψει στην Αράχωβα.

Το ζευγάρι είχε μία άτυχη στιγμή το 2018, όταν η Σίσσυ Χρηστίδου απέβαλε. Ο Θοδωρής Μαραντίνης, τότε, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Dot είχε αναφέρει: «Είναι ακόμα κάπως νωπό αυτό. Δεν είναι κάτι που απορρίπτουμε, αλλά νομίζω δεν είναι ακόμα καλή στιγμή ψυχολογικά και ενεργειακά να μπούμε σε όλο αυτό. Δεν έχει επουλωθεί αυτό πλήρως. Ήταν κάτι που στοίχισε πολύ περισσότερο από ότι πίστευα κι εγώ ότι θα στοιχίσει. Είναι κάτι που προς το παρόν δεν προγραμματίζουμε ή συζητάμε. Ήταν αναγκαστική η δημοσιοποίηση αλλά δεν σε αφήνει να το ξεχάσεις. Σε αυτή τη δουλειά εκ των πραγμάτων κάποια πράγματα τα δημοσιοποιείς, έπρεπε να δημοσιοποιήσουμε και αυτό. Αναγκαστικό κακό».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video