ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΤΟΥ Β’ ΣΕ ΒΕΡΟΙΑ ΚΑΙ ΒΕΡΓΙΝΑ

«Εμείς οι Μακεδόνες δεν είμαστε διατεθειμένοι να αποδεχτούμε τις ολέθριες συνέπειες της αισχρής και ανέντιμης συνθηκολόγησης των Πρεσπών. Τιμώντας στην πράξη την πλούσια ιστορία μας και τα νικηφόρα σύμβολα του Μακεδονικού Ελληνισμού, δεσμεύομαι δημόσια πως από την 1η Σεπτεμβρίου θα ξεκινήσουμε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την τοποθέτηση δύο αγαλμάτων, του Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Βέροια και του Φιλίππου του Β’ στη Βεργίνα.

Πέρα από το αυτονόητο χρέος μας στο ένδοξο παρελθόν του τόπου μας και την προφανή σημειολογία της κίνησης μας, πιστεύουμε πως η ανέγερση των αγαλμάτων μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά και για την τοπική οικονομία, καθώς θα δώσει ώθηση στην ανάπτυξη του τουρισμού, δημιουργώντας νέα σημεία αναφοράς και ενδιαφέροντος για τους επισκέπτες του τόπου μας, που θα μάθουν την πραγματική ιστορία της Μακεδονίας.
Στόχος μας, η εγκατάσταση αγάλματος του Πρώτου των Μακεδόνων, του Μ. Αλεξάνδρου, σε πλατεία της πόλης μας και η απόδοση τιμής στον Φίλιππο τον Β΄, με την ανέγερση του αγάλματος του στην αρχαία βασιλική πρωτεύουσα των Μακεδόνων. Ο ανδριάντας του στη Βεργίνα θα λειτουργήσει ως φωτεινό σημείο αναφοράς και δείκτης της αδιαπραγμάτευτης ιστορικής αλήθειας.
Δεν πουλάμε τη ψυχή μας, την εθνική μας ταυτότητα, το είναι μας. Για εμάς, η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Ο αγώνας συνεχίζεται, προτάσσουμε την εθνική αξιοπρέπεια των πολιτών ως μείζονα προτεραιότητα. Και παραμένουμε αμετακίνητοι στις θέσεις μας».

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας  

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video