ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Open Αυστραλίας: Μεγάλη πρόκριση ο Πούιγ, εκτός συνέχειας η Σερένα Ουίλιαμς

Open Αυστραλίας: Μεγάλη πρόκριση ο Πούιγ, εκτός συνέχειας η Σερένα Ουίλιαμς

Τα φαβορί έμειναν εκτός ημιτελικών στο Australian Open.

Στους άνδρες, ο Γάλλος, Λούκας Πούιγ «πέταξε έξω» τον Καναδό, Μίλος Ράονιτς, ενώ στις γυναίκες η Καρολίνα Πλίσκοβα, μετά από τεράστια ανατροπή, απέκλεισε την Σερένα Ουίλιαμς, η οποία δύο 24ωρα νωρίτερα είχε αποκλείσει το Νο 1 του κόσμου, Σιμόνα Χάλεπ!

Για πρώτη φορά στην καριέρα του ο Λούκας Πούιγ θα βρεθεί στην τετράδα ενός εκ των κορυφαίων Grand Slam. Αν και βρίσκεται στο Νο 31 της παγκόσμιας κατάταξης, ο 24χρονος πρωταθλητής επιβλήθηκε με 3-1 σετ του Μίλος Ράονιτς (Νο 17) και στους ημιτελικούς θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού, Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο 1) και Κέι Νισικόρι (Νο 9).

Παράλληλα, ο Πούιγ έγινε ο πρώτος Γάλλος που παίρνει την πρόκριση στην τετράδα ενός τόσο μεγάλου τουρνουά, μετά το 2016 και την πρόκριση του Γκαέλ Μονφίλς στην τετράδα του US Open των ΗΠΑ.

Σε ένα συγκλονιστικό ματς που διήρκησε 2 ώρες και 10 λεπτά η Καρολίνα Πλίσκοβα θριάμβευσε επί του μεγάλου φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου του Australian Open, Σερένα Ουίλιαμς.


Η αθλήτρια από την Τσεχία (Νο 7 του ταμπλό) επικράτησε με 2-1 της Αμερικανίδας (6-4, 4-6, 7-5) και στα ημιτελικά του τουρνουά θα αντιμετωπίσει την Ναόμι Οσάκα από την Ιαπωνία, που επικράτησε της Ελίνα Σβιτολίνα.

«Δεν είχα πολλές ευκαιρίες στο 3ο σετ. Ήμουν επηρεασμένη ψυχολογικά από την απώλεια του 2ου. Εκμεταλλεύτηκα τις ευκαιρίες μου και κέρδισα» είπε η Πλίσκοβα και πρόσθεσε: «Η Οσάκα είναι επικίνδυνη αντίπαλος αλλά καμία δεν είναι πιο επικίνδυνη από τη Σερένα. Οπότε θα το διασκεδάσω κι αυτό το ματς».


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video