ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Άρης θέλει τον Ντάνι Λάρσον!

Ο Άρης θέλει τον Ντάνι Λάρσον!

Ο Άρης βρίσκεται σε συζητήσεις και θέλει να αποκτήσει τον 31χρονο Σουηδό επιθετικό Ντάνι Λάρσον.


Ο Άρης θέλει να συνεχίσει εντυπωσιακά τη μεταγραφική αντεπίθεση του καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ντάνι Λάρσον. Ο έμπειρος Σουηδος επιθετικός επιλέχθηκε από τον Άρη διότι έχει τη δυνατότητα να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της επίθεσης καθώς παίζει τόσο στα άκρα όσο και στην κορυφή. Κυρίως όμως, αγωνίζεται στο αριστερό άκρο. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος είναι διεθνής με τις εθνικές ομάδες της Σουηδίας, ενώ με αυτή των Ανδρών αγωνίστηκε σε πέντε παιχνίδια. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της U17 με 23 συμμετοχές και ισάριθμα γκολ, ενώ έπαιξε και στην U19 της Σουηδίας

Ο 31χρονος επιθετικός ξεκίνησε στις ακαδημίες της Γκέντεμποργκ αλλά η καριέρα του ουσιαστικά άρχισε στη Χάκεν όπουστην τελευταία του σεζόν (2008-09) στην ομάδα σημείωσε 12 τέρματα προκαλώντας το ενδιαφέρον της Μάλμε στην οποία μεταγράφηκε το καλοκαίρι και παρέμεινε για τέσσερα χρόνια. Το 20013 μετακόμισε στην Ισπανία για λογαριασμό της Βαγιαδολίδ ενώ στο τέλος του συμβολαίου του με την ισπανική ομάδα υπέγραψε συμβόλαιο με τη Γρανάδα. Στην τελευταία δεν βρήκε χρόνο συμμετοχής και ρόλο, επέστρεψε στην πατρίδα του και πιο συγκεκριμένα στην Έσμπιεργκ και στην τελευταία τριετία αγωνίζεται στην Τουρκία αρχικά στην Γκαζιαντέπσπορ ενώ αυτή τη στιγμή ανήκει στην Ακισάρσπορ. Φέτος, ο αγωνιστικός ρόλος του περιορίστηκε στην Ακισάρσπορ, είναι προφανές ότι δεν συμπεριλαμβάνεται στα αγωνιστικά πλάνα και ο ίδιος ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα.

Η καριέρα του Ντάνι Λάρσον μέσα από τη γλώσσα των αριθμών.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video