ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο αειθαλής Ρίνγκο Σταρ

Ο αειθαλής Ρίνγκο Σταρ

Πλησιάζει τα 80 ο ντράμερ των Beatles. Αλλά έχει τριζόνια ο... Παραχώρησε συνέντευξη στο Rolling Stone και, ούτε λίγο ούτε πολύ, ανακοίνωσε ότι απολαμβάνει το remastered «White Album» που ολοκλήρωσε πρόσφατα, ότι ετοιμάστηκε το καινούργιο coffee-table βιβλίο του με φωτογραφίες και ότι, τον Μάρτιο, ξεκινά τουρνέ με την All-Star Band για να γιορτάσει τα 30 χρόνια από την ίδρυση του συγκροτήματός του.

   «Ξεκινάμε στην Ιαπωνία τον Μάρτιο, και το καλοκαίρι είμαστε Αμερική» είπε για την επερχόμενη τουρνέ. «Έχω πολύ χρόνο και, κατά συνέπεια, μ' αρέσει να παίζω. Και βεβαίως, μιας και είμαι ντράμερ, δεν μπορώ να βγω σόλο. Αν έπαιζα κιθάρα, πιθανά θα ήμουν τραγουδιστής folk και θα έβγαινα (στη σκηνή) κάθε μέρα» πρόσθεσε, γελώντας.

     Για το άλμπουμ φωτογραφιών - τίτλος του είναι «Another Day in the Life» - εξήγησε ότι «έψαχνα στον υπολογιστή μου, χαζολογούσα στην πραγματικότητα, και πήγα στις φωτογραφίες. Τεμπέλιαζα, και λέω "εντάξει, ας κάνουμε ένα βιβλίο". Και διαλέξαμε τις φωτογραφίες».

     Και είναι καταχαρούμενος με το remastered «White Album». Καινούργια μιξαρίσματα, 5.1 surround sound και τέσσερις επιπλέον δίσκοι με extras τα οποία κυκλοφορούν για πρώτη φορά. «Αν νομίζατε ότι είχαν κάνει φουσκάλες τα δάχτυλα του Σταρ στο "Helter Skelter", κάντε υπομονή μέχρι ν' ακούσετε τη βερσιόν των 13 λεπτών» γράφει ο Ρομπ Σέφιλντ του Rolling Stone.

     Για το πώς και έχει τόση ενέργεια στα 78 του, ο Ρίνγκο το μόνο που είχε να πει είναι ότι έχει προσωπικό τρέινερ και ότι «η δίαιτά μου είναι δίαιτα χορτοφάγου. Τρώω μπρόκολο σε κάθε γεύμα».

 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video