ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες για το 8ο Emeralds Cup Spartacus

Στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για το 8ο “EMERALDS CUP” SPARTAKUS Ιnternational Rhythmic Gymnastics Tournament, οι αγώνες του οποίου θα διεξαχθούν στο ΔΑΚ 20-21 Οκτωβρίου.
Στους αγώνες οι οποίοι τελούν υπό την αιγίδα της Γ.Γ.Α και έχουν την υποστήριξη του Δήμου Θέρμης και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας θα πάρουν μέρος 170 αθλήτριες της ρυθμικής από τη Ρωσία, την Ισπανία, τη Σουηδία, τη Βουλγαρία, την Γερμανία και την Ελλάδα. Παρών θα φωνάξει και η Εθνική ομάδα της Νότιας Αφρικής με πολυμελή αποστολή.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα οι αγώνες θα αρχίζουν στις 10π.μ. και θα ολοκληρώνονται στις 8π.μ.

« Επιχειρούμε να κρατάμε ψηλά το επίπεδο των αγώνων, κάθε χρόνο. Έχουμε δημιουργήσει έναν θεσμό για την ρυθμική γυμναστική και στοχεύουμε να τον συντηρήσουμε με όλες τις δυνάμεις μας» δήλωσε ο πρόεδρος του Α.Γ.Ε.Μ.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Γιώργος Δέλλιος και συμπλήρωσε: « Ευχαριστούμε όλους όσους συμπαραστέκονται στην προσπάθεια μας και καλούμε τον κόσμο της Θεσσαλονίκης να έρθει στο Δ.Α.Κ. Βασιλικών για να απολαύσει το υψηλού επιπέδου θέαμα που θα προσφέρουν οι αθλήτριες».

Οι αγώνες θα μεταδίδονται live από το grmnasticsdvd.de το οποίο είναι παγκόσμιου κύρους κανάλι στο you tube εξειδικευμένο στη γυμναστική και με μεγάλη επισκεψιμότητα.

Την Τετάρτη 17 Οκτωβρίου στις 12.30μμ στο Κέντρο Πολιτισμού Θέρμης θα δοθεί συνέντευξη Τύπου για τους αγώνες.

ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΩΝ ΟΛΥΜΙΟΝΙΚΩΝ

Ο ΑΓΕΜΣ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ιδρύθηκε το 1984.

Ο σύλλογος στην ίδρυση του είχε τμήματα Γυμναστικής, Τζούντο και Άρσης Βαρών, ενώ από το 1998 στον σύλλογο προστέθηκε και το τμήμα του στίβου.

Στα 34 χρόνια ζωής του ο Α.Γ.Ε.Μ.Σ. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ έχει να παρουσιάσει πολλές επιτυχίες και στους κόλπους «γεννήθηκαν» αθλητές παγκόσμιας εμβέλειας, όπως ο Ιωάννης Μελισσανίδης και ο Δημοσθένης Ταμπάκος.

Πολλές επιτυχίες επίσης είχε ο σύλλογος και στην ρυθμική γυμναστική με τις συμμετοχές των αθλητριών Αρετή Σιναπίδου, Μιχαέλα Μεταλλίδου σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ η Ελένη Τζαμτζή και η Λίζα Χαλκιά κατέκτησαν αργυρό μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ρυθμικής γυμναστικής - ανσάμπλ στην Γενεύη το 2001.

Επιτυχίες είχε ο Σύλλογος και σε Βαλκανικά Πρωταθλήματα με την Γιούλη Βαζαλίδου στην ρυθμική γυμναστική.



Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video