ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Θεσσαλονίκη: Διεθνές Φεστιβάλ έργων χορού επί οθόνης

Θεσσαλονίκη: Διεθνές Φεστιβάλ έργων χορού επί οθόνης

Το Thessaloniki Cinedance International είναι ανεξάρτητο φεστιβάλ έργων σύγχρονου χορού επί οθόνης, από όλον τον κόσμο. 

Με 33 επιλεγμένες ταινίες από 18 χώρες, θα παρουσιάσει τέσσερα ωριαία προγράμματα στην οθόνη του Vitruvian Thing, το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Οι ταινίες που επιλέχθηκαν, συμπεριλαμβάνουν παραγωγές από το Dance Umbrella και το Πολωνικό Χοροθέατρο, πολυβραβευμένα έργα από διεθνή φεστιβάλ από δημιουργούς όπως οι: Elizabeth Shea και Allen Hahn, Vinícius Cardoso, Jake Russel, Jack Thomson, ταινίες από τη χώρα μας των Γιώργου Ευθυμίου, Lydia Lithos Dancetheatre, κ.α., αλλά και παγκόσμιες πρεμιέρες, όπως η νέα δουλειά της Janessa Clark από τη Νέα Υόρκη, που θα τιμήσει το φεστιβάλ με την παρουσία της, αλλά και ένα artist talk.

Πρόγραμμα
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2018
⁃ 20:00 Session 1
⁃ 22:00 Session 2

Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018
⁃ 20:00 Session 3
⁃ 21:00 Artist talk - (Janessa Clark)
⁃ 22:00 Session 4

Thessaloniki Cinedance International: καθώς η ψηφιακή τεχνολογία έκανε τα μέσα κινηματογράφησης πιο προσβάσιμα στους ανεξάρτητους δημιουργούς, το είδος της ταινίας χορού έγινε εξαιρετικά δημοφιλές και ποικιλόμορφο. Συνεχώς αναπτύσσονται νέοι τρόποι αποτύπωσης και επεξεργασίας της κίνησης με ολοένα και πιο ευφάνταστες προσεγγίσεις, μέσω της συνεργασίας όχι μόνο κινηματογραφιστών, χορογράφων, και χορευτών, αλλά και visual artists και animators, συνθετών και συγγραφέων. Το Thessaloniki Cinedance International φιλοδοξεί να παρουσιάζει κάθε χρόνο καινοτόμες ιδέες πάνω στους τρόπους που το διαρκώς εξελισσόμενο κινηματογραφικό μέσο μπορεί να χρησιμοποιήσει το χορό, ή αντίστοιχα, πάνω στην χρήση της απόκτησης εικόνας από τους χορογράφους και περφόρμερς, προς μια επέκταση της γλώσσας αυτού του καλλιτεχνικού crossover.

 

info: 29, 30 Σεπτεμβρίου 2018 | Vitruvian Thing, Πτολεμαίων 29Α, Θεσσαλονίκη, 4ος όροφος εντός στοάς  | Προβολές: 20:00 και 22:00 | Είσοδος με απροσδιόριστο εισιτήριο,
 μόνο με κράτηση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Κρατήσεις ηλεκτρονικά (https://ift.tt/2OuzVXW) ή τηλεφωνικά στο 6943 642 039 [11:00 - 14:00] από 15/9.

 

 

(dancepress.gr)


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video