ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με τον ΟΦΗ

Oλοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αγώνα του Σαββάτου στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, με το Νίκο Καρέλη να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή του Δικεφάλου.

Παράλληλα επέστρεψε στις επιλογές ο Φερνάντο Βαρέλα ο οποίος ήταν τιμωρημένος από την περσινή σεζόν, ενώ η μοναδική απουσία είναι του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα της αποθεραπείας.

Τέλος, στην αποστολή δεν βρίσκονται οι Μαλεζάς, Χατσερίδης, Κίτσιου και Λημνιός.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Η προετοιμασία για την επανέναρξη της Super League Σουρωτή ολοκληρώθηκε για τον ΠΑΟΚ που αναχωρεί για την Κρήτη προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει τον ΟΦΗ στην επιστροφή του στη μεγάλη κατηγορία.

Μια δύσκολη αποστολή για τον Δικέφαλο που θέλει να διατηρήσει το απόλυτο και να συνεχίσει την προσπάθειά του να καλύψει το ντεσαβαντάζ των μείον δύο βαθμών από την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Μοναδική απουσία για τον Ράζβαν Λουτσέσκου , ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς , ο οποίος ξεκίνησε τρέξιμο μετά τον τραυματισμό του στους οπίσθιους μηριαίους. Αντίθετα, επιστρέφει από την τιμωρία του ο Φερνάντο Βαρέλα , ενώ στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού για πρώτη φορά βρίσκεται κι ο Νίκος Καρέλης .

Η τελευταία προπόνηση πραγματοποιήθηκε στη Νέα Μεσημβρία κι αφορούσε την τακτική προσέγγιση του αγώνα και την εκμετάλλευση κι αντιμετώπιση των στημένων φάσεων. Οι 18 παίκτες που θα ταξιδέψουν για το Ηράκλειο είναι οι:

Ρέι , Πασχαλάκης , Τόσκα , Μάτος , Βιεϊρίνια , Βαρέλα , Κρέσπο , Σάκχοφ , Βέρνμπλουμ , Μαουρίσιο , Κάνιας , Μπίσεσβαρ , Πέλκας , Ελ Καντουρί , Ζαμπά , Ουάρντα , Άκπομ , Καρέλης .


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video