ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΙΛΚΙΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΤΑΧΤΣΙΔΗ




Αποχαιρετούμε σήμερα Δευτέρα 6 Αυγούστου 2018 έναν λαμπρό συνεργάτη, έναν εξαιρετικό φίλο, έναν ξεχωριστό άνθρωπο. Ο Νίκος Ταχτσίδης στα 51 του χρόνια προδόθηκε από τη μεγάλη του καρδιά. Μία καρδιά που χωρούσε τους πολλούς του φίλους αλλά και τους λίγους διαφωνούντες μαζί του.


Ο Νίκος τίμησε στο έπακρο τον όρκο του Δημόσιου Λειτουργού στην Υπηρεσιακή του καριέρα, απ’ όσες θέσεις κι αν πέρασε. Αψευδείς μάρτυρες οι χιλιάδες συμπολίτες μας που ζήτησαν την συμβουλή και την αρωγή του. Πάντα με χαμόγελο και προθυμία. Το ίδιο αψευδείς μάρτυρες είναι οι συνάδελφοί του υπηρεσιακοί παράγοντες, αλλά και όλοι οι αιρετοί με τους οποίους συνεργάστηκε άψογα.

Ο Νίκος Ταχτσίδης θα λείψει κυρίως σε όλη την κοινωνία. Κατ’ εξοχήν κοινωνικό άτομο με έντονη δραστηριότητα από τα νεανικά του χρόνια στα Δημόσια πράγματα. Τίμησε όσο λίγοι τα αξιώματα του δημοτικού συμβούλου και του αντιδημάρχου από νεαρή ακόμη ηλικία.



Το αξίωμα του δημοτικού συμβούλου και του αντιδημάρχου το τιμούσε και μέχρι την τελευταία ημέρα της σύντομης ζωής του. Κέρδιζε την αγάπη των συμπολιτών με κύριο όπλο την ειλικρίνεια, το πηγαίο χιούμορ, την ισχυρή εξωστρέφειά του. Όλα αυτά τα λαμπρά ανθρώπινα στοιχεία μεταφραζόταν πολύ εύκολα σε ψήφο εμπιστοσύνης κάθε φορά που ο Νίκος έθετε εαυτόν στην κρίση των συμπολιτών του.

Με το χαμόγελο την εξωστρέφεια και την προθυμία να υπηρετήσει τον συνάνθρωπό του, έμεινε στις επάλξεις μέχρι την τελευταία ημέρα της ζωής του. Έτσι, δυναμικό, δραστήριο, ευχάριστο και πάντα με το χαμόγελο θα τον θυμόμαστε σε όλη μας τη ζωή, όσοι είχαμε την ευτυχία να τον γνωρίσουμε, να τον ζήσουμε και να συνοδοιπορήσουμε μαζί του.

Καλό Παράδεισο φίλε Νίκο. Οι συγγενείς, οι φίλοι και οι συνεργάτες σου θα είναι πάντα περήφανοι για σένα.
ANΔΡΕΑΣ ΒΕΡΓΙΔΗΣ
ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΚΙΛΚΙΣ 

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video