ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ιράν: Στην Τεχεράνη την Τρίτη ο ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας

Ιράν: Στην Τεχεράνη την Τρίτη ο ΥΠΕΞ της Βόρειας Κορέας

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βόρειας Κορέας, Ρι Γιονγκ-χο, αναμένεται στην Τεχεράνη την Τρίτη, ημέρα επαναφοράς των αμερικανικών κυρώσεων κατά του Ιράν, μετέδωσε σήμερα ιρανικό μέσο ενημέρωσης.

Η Ουάσινγκτον αποχώρησε μονομερώς τον Μάιο από τη συμφωνία για το ιρανικό πυρηνικό πρόγραμμα που υπογράφηκε έπειτα από μακρές και δύσκολες διαπραγματεύσεις τον Ιούλιο του 2015 μεταξύ της Τεχεράνης και των μεγάλων δυνάμεων (ΗΠΑ, Ρωσία, Βρετανία, Γαλλία, Κίνα και Γερμανία) και θα επαναφέρει τις κυρώσεις εναντίον της Ισλαμικής Δημοκρατίας.

Οι ΗΠΑ προσπαθούν, επίσης, να ωθήσουν την Πιονγκγιάνγκ να εγκαταλείψει το πυρηνικό οπλοστάσιό της, όπως δεσμεύτηκε ο ηγέτης της, Κιμ Γιονγκ Ουν, κατά τη διάρκεια της ιστορικής συνόδου κορυφής με τον αμερικανό πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, τον Ιούνιο.

Ιρανοί αξιωματούχοι απάντησαν πρόσφατα στις δηλώσεις του Τραμπ, ο οποίος είχε πει τη Δευτέρα ότι είναι έτοιμος για άνευ όρων συνομιλίες με το Ιράν.

Ο επικεφαλής της βορειοκορεατικής διπλωματίας αναμένεται να συναντηθεί με τον ιρανό ομόλογό του, Μοχαμάντ Τζαβάντ Ζαρίφ, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Fars.

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, ο Ρι φέρεται να είχε συναντήσει τον Απρίλιο μεγάλη ιρανική αντιπροσωπεία κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής του Κινήματος των Αδεσμεύτων στην πρωτεύουσα του Αζερμπαϊτζάν, Μπακού.

Βορειοκορεατική αντιπροσωπεία παρέστη, επίσης, στην ορκωμοσία του προέδρου, Χασάν Ροχανί, τον Αύγουστο του 2017, μετά την επανεκλογή του.

Ομάδα εμπειρογνωμόνων των Ηνωμένων Εθνών είχε εκφράσει κατά το παρελθόν ανησυχία για μια συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών, σύμφωνα με τον εξειδικευμένο ιστότοπο για τη Βόρεια Κορέα, NK News. Σε έκθεση του 2017, ο ιστότοπος τόνιζε την παρουσία βορειοκορεατών εμπόρων όπλων στην Τεχεράνη και τις ομοιότητες στους πυραύλους των δύο χωρών.

Πηγές: ΑΜΠΕ, AFP


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video