ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Σε πλήρη ετοιμότητα βρέθηκε ο μηχανισμός του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Σε πλήρη ετοιμότητα βρέθηκε ο μηχανισμός του δήμου Νεάπολης-Συκεών

Σε πλήρη ετοιμότητα βρήκε τον δήμο Νεάπολης-Συκεών  η επιδείνωση της κακοκαιρίας με τη χιονόπτωση που έκανε την εμφάνισή της από τα μεσάνυχτα στα Πεύκα, για να επεκταθεί στη συνέχεια και στις άλλες τρεις Δημοτικές Ενότητες.


Από τις πρώτες πρωινές ώρες τα ειδικά συνεργεία του δήμου βγήκαν στους δρόμους με εκχιονιστικά μηχανήματα και «αλατιέρες», επιρρίπτοντας αρχικά το βάρος στους κεντρικούς οδικούς άξονες, τα σχολεία και τα δημοτικά κτίρια, ενώ στη συνέχεια η δράση επεκτάθηκε και στους συνοικιακούς δρόμους.

Στην καλά συντονισμένη επιχείρηση παίρνουν μέρος τέσσερα ειδικά οχήματα, με τους εργαζόμενους στις υπηρεσίες περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας, στην καθαριότητα και στις υπηρεσίες των μικροέργων να βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση και δράση. Στο έργο των συνεργείων συνέδραμε κι ένα καδοπλυντήριο με θαλασσινό νερό, όπως επίσης και άλλα οχήματα του δήμου που μετέφεραν αλάτι σε ειδικές περιοχές και σημεία.

Αποτέλεσμα της συνολικής προσπάθειας, που εξελισσόταν στα Πεύκα υπό την εποπτεία του αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Αλέκου Σιμητόπουλου, με τον δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη να βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους αντιδημάρχους και τα υπηρεσιακά στελέχη, ήταν να διατηρηθούν ανοικτό και προσπελάσιμο όλο το δίκτυο, όπως επίσης να παραμείνουν ανοικτά και όλα τα σχολεία στο δήμο, έτσι ώστε να κινούνται με ασφάλεια πεζοί και οχήματα. 

Να σημειωθεί ότι την προηγούμενη ημέρα, εν αναμονή της χιονόπτωσης, συνεργεία του δήμου διένειμαν μεγάλες ποσότητες συσκευασμένου αλατιού σε όλη την έκταση του δήμου, σακούλες τις οποίες οι πολίτες μπορούν να βρουν στα τέσσερα δημοτικά καταστήματα, σε δημοτικά κτίρια, σε εκκλησίες, κ.ά. Συνολικά στη διάθεση των πολιτών βρίσκονται 15 τόνοι συσκευασμένου αλατιού (600 σακούλες), ενώ τα ειδικά μηχανήματα χρησιμοποίησαν 150 τόνους αλατιού σε όλο το οδικό δίκτυο.

Το σύνολο του μηχανισμού του δήμου παραμένει σε διαρκή επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν ακραίων καταστάσεων, με τους πολίτες να μπορούν να επικοινωνούν για έκτακτα περιστατικά με τις υπηρεσίες του δήμου στα τηλέφωνα: 2313.502222 και 2313.329629.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video