ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα μπαράζ

Οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής στα μπαράζ

Δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία της Εθνικής μας ομάδας στα μπαράζ για πρόκριση στο Μουντιάλ της Ρωσίας.

Μία νίκη επί του Γιβραλτάρ το βράδυ της Τρίτης (10/10, 21:45) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με... μισό-μηδέν θα διατηρήσει την Εθνική μας στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου και ταυτόχρονα θα την συμπεριλάβει μεταξύ των οκτώ καλύτερων δεύτερων από τους 9 ομίλους της ευρωπαϊκής ζώνης.

Αυτό θα σημάνει αυτόματα τη συμμετοχή της στην κλήρωση της 17ης Οκτωβρίου, όπου οι οκτώ καλύτεροι δεύτεροι, χωρισμένοι σε δύο γκρουπ των τεσσάρων με βάση την κατάταξή τους στη FIFA στις 16 Οκτωβρίου, θα μάθουν τους αντιπάλους τους σε διπλά παιχνίδια (09-11/11 και 12-14/11), με έπαθλο ένα εισιτήριο για το Μουντιάλ της Ρωσίας.

Το ποιες ομάδες θα βρεθούν στην κληρωτίδα δεν είναι ακόμα γνωστό, αφού μόνο η Ιταλία, η Δανία και η Βόρειος Ιρλανδία έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους εκεί. Όλα θα κριθούν στους αγώνες της Δευτέρας και της Τρίτης, όταν και θα οριστικοποιηθούν οι οκτώ ομάδες.

Ό,τι και να συμβεί, η Ελλάδα θα βρεθεί σίγουρα στους αδύναμους της κλήρωσης, αφού έχει τους λιγότερους βαθμούς στην κατάταξη της FIFA από όλες τους πιθανούς δεύτερους, εξαιρουμένης της Σερβίας, σε περίπτωση που δεν κερδίσει τη Γεωργία και την ξεπεράσει η Ουαλία ή η Ιρλανδία.

Αδύναμη θα είναι η Σλοβακία, με την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί μεταξύ των οκτώ καλύτερων δεύτερων, κάτι που θα συμβεί αν έλθουν ισόπαλες Ουκρανία-Κροατία.

Όσον αφορά στους ισχυρούς, εκεί θα βρεθεί σίγουρα ο δεύτερος του 2ου ομίλου, είτε είναι η Πορτογαλία είτε η Ελβετία, καθώς βρίσκονται αμφότερες ιδιαίτερα ψηλά στην κατάταξη της FIFA. Από κει και πέρα, κάθε αποτέλεσμα της τελευταίας αγωνιστικής μετράει, αφού μία νίκη, μία ισοπαλία ή μία ήττα αλλάζει άρδην το πόσους βαθμούς θα μαζέψει κάθε ομάδα στην κατάταξη της 16ης Οκτωβρίου.

Ακολουθεί η κατάταξη των δεύτερων, όπως έχει διαμορφωθεί μετά τα ματς της Κυριακής κι ενώ απομένει η ολοκλήρωση έξι ομίλων:

1. Πορτογαλία 18 (22-4) - 7 αγώνες

2. Δανία 14 (13-6) - 8 αγώνες

3. Ιταλία 14 (11-8) - 7 αγώνες

4. Σουηδία 13 (17-7) - 7 αγώνες

5. Βόρειος Ιρλανδία 13 (10-6) - 8 αγώνες

6. Ελλάδα 13 (9-5) - 8 αγώνες

7. Σλοβακία 12 (11-6) - 8 αγώνες

8. Ουαλία 11 (7-5) - 7 αγώνες

9. Κροατία 11 (6-4) - 7 αγώνες

* Αφαιρούνται οι βαθμοί και τα γκολ από τους αγώνες με τον τελευταίο κάθε ομίλου

** Ο 9ος της κατάταξης δεν συνεχίζει, ενώ ενόψει της κλήρωσης (17/10), οι οκτώ ομάδες χωρίζονται σε ισχυρούς και αδύναμους, με βάση την κατάταξη της FIFA που θα ανακοινωθεί στις 16 Οκτωβρίου

filathlos.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video