ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Απόλλων Μαυρονερίου πρός ΕΠΣ Κιλκίς: Δείξτε στους νέους αθλητές οτι υπάρχει δικαιοσύνη .

η εικόνα προφίλ του Απόλλων Μαυρονερίου
Ανακοίνωση ,διαμαρτυρία ,καταγγελία ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ
Προς :
ΕΠΣ Kιλκις
Κοινόποιηση :
Επιτροπή διαιτησίας ΕΠΣ Κιλκις
Επιτροπή διοργάνωσης πρωταθλημάτων
Το ΔΣ του ΑΠΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ ανακοινώνει ,καταγγέλλει και διαμαρτύρεται στη. διοργανώτρια αρχή του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος του νόμου μας τα εξής .
Το Σάββατο 07 Οκτωβρίου 2017 η ομαδα μας μετακινήθηκε στο χωριό Φυσκα για την διεξαγωγή της δεύτερης αγωνιστικής .
Η μεταφορά της ομάδας έγινε με λεωφορείο για την ασφάλεια της και κατω απο όλες της προϋποθέσεις για μια ποδοσφαιρική αναμέτρηση παρόλο που ειναι ερασιτεχνική .
Στην αποστολη της είχαμε την χαρά να εχουμε και αθλητές νέους που μερικοί απο αυτούς συμμετέχουν για πρώτη φορά .
Η αποστολη παρολο της άσχημες καιρικές συνθήκες έφτασε στη ώρα της .
Η διοίκηση μαζι με τους αθλητές αφού έφτασε στην έδρα του γηπεδούχου και εγκαταστάθηκε στα αποδυτήρια ξεκίνησε την προετοιμασία της την γνωστή σε ολους προθέρμανση .
Με το καλημέρα δέχτηκε το καλωσόρισμα απο τον εκτελούνται χρεη προπονητή οτι θα αντιμετωπίσουμε τα κακώς κείμενα και χρωστούμενα του περσινού αγώνα ΑΠΟΛΛΩΝ -Φυσκα .
Μαλλον δεν γνώριζε οτι στον δεύτερο γύρο του περσινού πρωταθλήματος φιλοξενήθηκαμε στην έδρα τους . Οι εκφράσεις δεν θα αναφερθούν γιατι η ανακοίνωση θα λογοκριθεί.
Η παρουσία ενός νέου κσι φιλόδοξου διαιτητή μας εκανε εκείνη τη στιγμή να αναθεωρήσουμε την αρχική μας σκέψη καθώς δεν είχαμε ασχοληθεί σαν διοίκηση με αυτο . Πως θα μπορέσει να κρατήσει της ισορροπίες σε αυτην την ποδοσφαιρική αναμέτρηση;
Οι πρώτες ένδειξης για τα επακολουθα έγιναν εμφανείς . Το σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων ειναι γνωστό ,η αγωνιστικότητα και η δύναμη περισσεύουν αλλα ....έχουν και όρια .
Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής των γηπεδούχων μας αντιμετώπισαν όπως βεβαίως και τον διαιτητή σαν σάκο του μποξ. Οι υβρεις οι κλωτσιές και η αμφισβήτηση σε κάθε ενέργεια έκαναν την εμφάνιση τους .
Το γεγονός οτι βρίστηκε η μητέρα του αρχηγού της ομάδας απο τον προπονητή των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο πέρασε στα ψηλά .
Οι απειλές απέναντι σε ανήλικους και οι διαμαρτυρίες στον διαιτητή για οποιοδήποτε σφύριγμα και ειδικά αν δικαιούμαστε εμείς το φάουλ άνευ προηγούμενων. Και σαν μην έφταναν αυτά κάναμε το ΛΑΘΟΣ και προηγηθήκαμε.
Τα αποδυτήρια των γηπεδούχων μύριζαν μπαρούτι οι παραβρισκομενοι δε κοντα σε αυτο, γίναμε μάρτυρες στο τι θα επακολουθήσει διότι το ακούγαμε .
Σαν πρόβατα σε σφαγή βγήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο .
Όσο περνούσε ο χρόνος και η κούραση στα πόδια των γηπεδούχων γινοτανε πιο έντονη πάνω απο τρεις ευκαιρίες για να διπλασιάσουμε τα τέρματα πέρασαν .
ΕΥΤΗΧΩΣ....γιατι το ξύλο θα ξεκινούσε νωρίτερα .
Πεναλτι μαρς στο επιθετικό μας κατέληξε σε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία .Ο διαιτητής άρχισε να χάνει και οριστικά το παιχνίδι .Ο επόπτης έπιασε διάλογο με τους αναπληρωματικούς και ο δεύτερος ..παρόλο που ήταν γυναίκα μάλλον θα δηλώσει κόλλημα αν οριστεί να παίξει εκεί. Εγκληματικά τάκλιν έκανα την εμφάνιση τους ακόμη και σε παιδιά δέκα πέντε χρόνων .
Παρόλο το κατηφορικό του γηπέδου ...εδω να αναφέρουμε οτι το γηπεδο ειναι ακατάλληλο για ποδοσφαιρικό αγώνα ...με αγροτικά μηχανήματα μέσα στο γηπεδο κλπ...άρχισε να γέρνει προς την αλλη μεριά .
Σελ2/2
Εμφανές χτύπημα στον κεντρικό αμυντικό μας κατέληξε να χάσει ο διαιτητής την κίτρινη του κάρτα ....μιας και οι γηπεδούχοι του την πήραν απο το χέρι .
Βλέποντας πλέον ο νεαρός διαιτητής οτι κινδυνεύει με προπηλακισμό σφυρίζει την λήξη και κυριολεκτικά τρέχοντας κατευθύνεται προς τα αποδυτήρια ξεχνώντας οτι .....ο διαιτητής μπαίνει τελευταίος .
Στα επόμενα λεπτά επικρατεί αυτο για το οποίο εμείς σαν διοίκηση το απεχθανόμαστε .
Και γι αυτόν το λόγο είμαστε και στην διοίκηση του ΑΠΟΛΛΩΝ .
Δυο εστίες τραμπουκισμού ...η μια με μια μερίδα παικτών στον κεντρικό αμυντικό μας που εκανε το λάθος να πέσει μετά απο αγκωνιά και η δεύτερη μεταξύ του προπονητή των γηπεδούχων και του αρχηγού μας .
Ο πρώτος την γλύτωσε ...ο δεύτερος οχι .
Τα δυο χαστούκια που του έδωσε ο προπονητής των γηπεδούχων ήταν αρκετά ώστε να καλέσει την αστυνομία και να προχωρήσει σε μύηση.
Απειλές βρισιές για την ακεραιότητα του δεν έμειναν εκεί .
Αρκετοί είχαν και την λογική να απευθηνθουνε στον διαιτητή . ....
.......Άμα γράψεις αυτά που γίνανε δεν θα φύγεις απο εδω.
Λιγα απο αυτά που ακούστηκαν .Μερικοι βέβαια ορκίστηκαν και στα παιδιά τους οτι αν προχωρήσει σε μήνυση θα γίνει και αυτος κάτοικος Φυσκας .
.......Το φύλλο αγωνος όπως καταλαβαίνετε ειναι λευκό .
Όλοι η γηπεδούχοι πρώτου εμφανιστεί το περιπολικό της αστυνομίας έγιναν κυριολεκτικά καπνός .
Αγαπητοί κύριοι της Ένωσής Κιλκις ,
θελουμε άμεσα την ενημέρωση απο εσάς για το ποια μέτρα θα πάρετε όσον αφορά το γεγονός και γενικά το προβλημα της βίας .
Τα υπόλοιπα τα εχει αναλάβει ιδη η δικαιοσύνη .
Το δεύτερο ,ποση ανοχή θα δείξετε .;
Δεν εχουμε και δεν θελουμε να ανοίξουμε λογαριασμό με κανένα χωριο .
Αυτα ανήκουν στο παρελθόν .
Ποιος ειναι αυτος που χτυπά....ανήκει στην οικογένεια του αθλητισμού ;
Δεν πρεπει να απομακρυνθεί;
Ποιος ειναι αυτος που απειλεί ....;Δεν πρεπει να απομακρυνθεί;
Εμείς δεν χτυπουμε ....δεν απειλούμε .Εμεις υπηρετούμε τον αθλητισμό .
Τετοια φαινόμενα τα τιμωρούμε εσωτερικά και τα απαγορεύουμε .
Νιώσαμε πληρως απροστάτευτοι ..η φιλοξενία φυσικά και δεν θα ειναι ίδια ..
Εμεις την εχουμε σαν πρώτη προτεραιότητα .
Την ανοχή σε τέτοια φαινόμενα δεν θα την δεχτούμε απο κανέναν και ειδικά απο διαιτητή που υποτίθεται οτι ειναι ο αρχών του αγώνα .
Ζητουμε να αποκατασταθεί η ηρεμία ενός ολοκλήρου χωριού και της ομάδας μας .
Ζητούμε τον αποκλεισμό του προπονητή της Φυσκας απο τους αγωνιστικούς χώρους δια φόρου ζωής .
Ζητούμε την συμπληρωματική δήλωση του διαιτητή για την αποκατάσταση της τάξης .
Ζητούμε τα αυτονόητα .
Ζητούμε απο την επιτροπή να καλέσει τους διαιτητές της αναμέτρησης και να τους ζητήσει να μιλήσουν ...χωρίς φόβο .
Ζητούμε την συνοδεία αστυνομίας για οποιαδήποτε ομαδα παει να αγωνιστεί εκεί .
Ζητούμε να δείξετε στους νέους αθλητές οτι υπάρχει δικαιοσύνη .
Ζητούμε να σας εμπιστευτούν οι γονείς των ανηλίκων αθληθούν οτι δεν κάνανε λάθος και στείλαμε τα παιδιά τους να μάθουν ποδόσφαιρο .
Μετά γνώσης και τιμής το ΔΣ του ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΑΥΡΟΝΕΡΙΟΥ .
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΒΙΑ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ .

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video