ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Καλοκαίρι με εξέδρες στην «Αγιά Σοφιά»

Καλοκαίρι με εξέδρες στην «Αγιά Σοφιά»

Οι χωματουργικές εργασίες για το γήπεδο που χτίζει η Ένωση πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Οκτωβρίου, καθώς οι εκσκαφές έχουν φτάσει μέχρι και στα πέντε μέτρα σε κάποια σημεία και στη συνέχεια θα αγγίζουν τα οκτώ μέτρα. Τα θεμέλια θα μπουν, βάσει χρονοδιαγράμματος, προς τα τέλη Νοεμβρίου και το πολύ μέχρι μέσα Δεκεμβρίου.

Παράλληλα, όμως γίνονται προεργασίες σε μια σειρά από άλλες διαδικασίες που αφορούν το γήπεδο. Προσεχώς θα ξεκινήσει και η δημιουργία των προκάτ εξεδρών, που θα έχει το γήπεδο των «κιτρινόμαυρων». Εκτιμάται από την εταιρεία που έχει αναλάβει την κατασκευή τους ότι θα είναι έτοιμες μέσα στο καλοκαίρι. Στη συνέχεια, σε συνεργασία με την ΑΕΚ η εταιρεία που έχει αναλάβει το πρότζεκτ της «Αγια-Σοφιάς» θα τις τοποθετήσει στο χώρο του οικοπέδου.

Υπάρχει αισιοδοξία ότι εντός του 2018 θα έχει ολοκληρωθεί το μεγαλύτερο μέρος του κατασκευαστικού κομματικού του γηπέδου της ΑΕΚ και ότι μέσα στο 2019 θα ακολουθήσει η τοποθέτηση του στέγαστρου και με αυτόν τον τρόπο θα ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τα εγκαίνια του σπιτιού των «κιτρινόμαυρων» ώστε να μπει η ΑΕΚ σε αυτό τη σεζόν 2019-20.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video