ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ο Κ.Γκιουλέκας για αναφορές περί «διωκομένων πληθυσμών» από την Ελλάδα που υπάρχουν σε υλικό σεμιναρίων του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της ΝΔ και πρώην υφυπουργός Κωνσταντίνος Π.Γκιουλέκας, με αφορμή αναφορές περί «διωκομένων πληθυσμών» από την Ελλάδα που υπάρχουν σε υλικό επιμορφωτικών σεμιναρίων που διοργανώνονται από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεται κανείς για τη νοσηρότητα που επικρατεί σε κάποιους “αναθεωρητές”, οι οποίοι προσπαθούν να στρεβλώσουν την Ιστορία μας, καλυπτόμενοι υπό τον ακαδημαϊκό μανδύα.

Πώς επιτρέπουν οι υπεύθυνοι του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου, σε εκείνους που διοργανώνουν τα δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια με τίτλο “Όψεις του προσφυγικού φαινομένου”, να εφευρίσκουν ανύπαρκτους πληθυσμούς στην Ελλάδα και, μάλιστα , …διωκόμενους από την χώρα μας;

Τι επιδιώκουν αυτοί που αναφέρονται σε Σλαβομακεδόνες και σε Τσάμηδες και τους ταυτίζουν με τη μόνη μειονότητα που υπάρχει στην χώρα μας και, μάλιστα, θρησκευτική, τους μουσουλμάνους της Δυτικής Θράκης, και όλους αυτούς τους αναφέρουν δήθεν σαν “διωκόμενους πληθυσμούς από την Ελλάδα”;

Με έκπληξη διαβάσαμε την σχετική παράγραφο σε υλικό που διανέμεται σε όσους παρακολουθούν τα δωρεάν επιμορφωτικά σεμινάρια του ΕΑΠ.

Ζητούμε από τους υπεύθυνους του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου να πάρουν θέση για αυτές τις απαράδεκτες και ανιστόρητες τοποθετήσεις.

Σε πείσμα όσων διαχέουν τέτοιες απόψεις, όσων κινούνται δολίως για να αλλοιώσουν την ελληνική Ιστορία, έχουμε να πούμε μόνο τούτο: Η Ιστορία μας δεν ξαναγράφεται, δεν “στρογγυλεύεται”, δεν αναθεωρείται. Αυτή η Ιστορία γράφηκε με τις θυσίες και το αίμα του ελληνικού λαού».

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video