ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Συνάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Δημήτρη Μαυρογιώργου, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας κ Δημήτριο Μάντσιο, με θέμα την ανάπτυξη του ιατρικού συνεδριακού τουρισμού στην Ημαθία.

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 9 Οκτωβρίου συνάντηση του Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας κ. Δημήτρη Μαυρογιώργου, με τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας κ Δημήτριο Μάντσιο, με θέμα την ανάπτυξη του ιατρικού συνεδριακού τουρισμού στην Ημαθία.
Συζητήθηκε η δυνατότητα των υποδομών για τη διεκδίκηση ιατρικών συνεδρίων και ημερίδων, με πρωτεργάτη το Νοσοκομείο Ημαθίας, καθώς και η κατάρτιση παραλλήλων συνεδριακών δράσεων και προγραμμάτων.
Ο κ. Μαυρογιώργος  αναφέρθηκε στην υπάρχουσα πρόταση, για την ανάληψη από το Νοσοκομείο Ημαθία ς το 2018, του Πανελλήνιου Ιατρικού Συνεδρίου, με συμμετοχή πάνω από 1.000 συνέδρων με τους συνοδούς τους.
Η Ένωση των Ξενοδόχων θα καταρτίσει πλήρη πρόταση για το παράλληλο πρόγραμμα των συνέδρων και των συνοδών, αναδεικνύοντας τον αρχαιολογικό, τον πολιτισμικό καθώς και τον γαστρονομικό πλούτο της Ημαθίας, συμβάλλοντας  στην επιτυχημένη έκβαση των συνεδρίων. 
Παράλληλα συζητήθηκε η πρόταση του κ. Μαυρογιώργου για την εδραίωση στο Νοσοκομείο Ημαθίας των πανελληνίων σεμιναρίων εντατικής ιατρικής, για τα οποία υπάρχει   έντονο το ενδιαφέρον συμμετοχής, με πολλαπλασιαστικά οφέλη για όλη την Περιφερειακή Ενότητα.
 Η  αναγκαιότητα  διάχυσης των ιατρικών υπηρεσιών και των επεκτάσεων που τις συνοδεύουν στην τοπική κοινωνία, υπήρξε η κοινή συνισταμένη της συνάντησης.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video