ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Χωρίς νικητή το ντέρμπι «Skoda Ξάνθη - Βέροια»



2-2 ΜΕ 10 ΠΑΙΚΤΕΣ Η ΞΑΝΘΗ ΑΠΟ ΤΟ '30

Η αναμέτρηση στα «Πηγάδια» είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με δυνατά μαρκαρίσματα, αποβολή, του Μπαξεβανίδη στο 30’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα, άμεσες… εναλλαγές συναισθημάτων, τέσσερα τέρματα και δύο… απαντήσεις από τις δύο ομάδες. Με την ισοπαλία, η Βέροια έμεινε τέσσερις βαθμούς μακριά από τα play offs, ενώ οι Ακρίτες ακολουθούν, με έναν βαθμό λιγότερο.



Η εξέλιξη του αγώνα



Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες… ποιότητας στα πρώτα λεπτά, μια και οι δύο ομάδες έδειξαν πως χρειάστηκαν ένα σημαντικό χρονικό διάστημα για να βρουν τα… πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο των «Πηγαδίων». Πάντως, η Skoda Ξάνθη ήταν αυτή που έφτασε για πρώτη φορά με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή, στο 21ο λεπτό και μάλιστα πέτυχε γκολ με την κεφαλιά του Καπετάνου, όμως, σωστά ακυρώθηκε, μια και ο Έλληνας φορ ήταν σε θέση οφσάιντ, όταν ο Κλέιτον έκανε τη σέντρα. Στο μισάωρο του παιχνιδιού, οι αριθμητικές ισορροπίες… χάλασαν, καθώς ο Μπαξεβανίδης άφησε τους γηπεδούχους με παίκτη λιγότερο, καθώς αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα, όταν έφυγε… νωρίς σε φάουλ του Καλτσά.



Φαίνεται πως η αποβολή έκανε… καλό στην «εικόνα» του αγώνα, μια και η Βέροια αναζήτησε το γκολ που θα της έδινε τον πρώτο… λόγο στην αναμέτρηση. Μάλιστα, πέντε λεπτά αργότερα το κατάφερε με τον Μπεν, ο οποίος με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Κυριακίδη και έκανε το 1-0 για την «Βασίλισσα». Όμως, η… απάντηση των «Ακριτών» ήταν άμεση, μια και δύο λεπτά αργότερα, ο Καπετάνος με κεφαλιά, έπειτα από νέα σέντρα του Κλέιτον από τα αριστερά, έκανε το 1-1.



Καθρέπτης… το δεύτερο ημίχρονο



Στο δεύτερο μέρος, η «εικόνα» του παιχνιδιού ήταν… ανάλογη, αλλά με… ανάποδη φορά. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου έκανε την ανατροπή, στο 56’ με την δυνατή κεφαλιά του Γούτα, όμως, τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Καλτσάς με την… κοιλιά, έκανε το 2-2. Πάντως, στην συγκεκριμένη φάση, οι άνθρωποι των γηπεδούχων διαμαρτυρήθηκαν έντονα, μια και όπως φαίνεται, ο επιθετικός της Βέροιας ήταν σε θέση οφσάιντ, μόλις εκτέλεσε ο Μπεν το φάουλ από τα δεξιά.



Στην συνέχεια, οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε το «τρίποντο». Όμως, στο 67’ ο Γουάλας έβαλε την κόντρα στο σουτ του Καλτσά και η μπάλα κατέληξε κόρνερ, στο 70’ η κεφαλιά του Λισγάρα πέρασε άουτ, ενώ στο 72’ ο Καλί έκοψε την τελευταία στιγμή τον Λουσέρο, πριν ο τελευταίος… οπλίσει απέναντι στον Καντιμοίρη.



Skoda Ξάνθη (Ράζβαν Λουτσέσκου): Κυριακίδης, Μπαξεβανίδης, Γουάλας, Λουσέρο (84' Μπέλιτς), Βάλτερ (59' Βασιλακάκης), Ομπόντο, Παπαστεριανός, Κλέιτον, Γούτας, Καπετάνος (44' Σολτάνι), Λισγάρας.



Βέροια (Χοσέ Γκρανέρο): Καντιμοίρης, Μπράβο, Βέρτζος (64' Κάμπορα), Μπατιόν, Καλτσάς, Αμαραντίδης (39' Καλί, 74' Όστοϊτς), Μπαργκάν, Παυλίδης, Μαλόν, Βεργώνης, Μπεν.





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video