ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Βασίλης Σιδέρης: «Το «OLA LARGE» έχει κατακτήσει την Μακεδονία»




Είναι ένας από τους πιο πετυχημένους και άξιους τραγουδιστές που κοσμεί με την παρουσία του, τις νυχτερινές πίστες της Βέροιας. Τόσο η σκηνική του παρουσία, όσο και το ερμηνευτικό του ταλέντο, τον καθιστούν ως ένα από τα πιο λαμπρά αστέρια της Κεντρικής Μακεδονίας. Έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια που εμφανίζεται στη Βέροια, να αγαπηθεί από το σύνολο του κόσμου και σε κάθε εμφάνισή του να κερδίζει επάξια το χειροκρότημα του κόσμου. Ο ίδιος εμφανίζεται ιδιαίτερα χαρούμενος που εμφανίζεται στην πόλη μας την οποία και θεωρεί το δεύτερο σπίτι του. Σε συνομιλία που είχαμε πριν από λίγο μαζί του, μας τόνισε τα εξής :

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος που αποτελώ μέλος της ομάδας του «OLA LARGE». Ένα μαγαζί με την δική του ιστορία από το οποίο έχουν περάσει μερικά από τα μεγαλύτερα καλλιτεχνικά ονόματα που αυτήν την στιγμή μεσουρανούν στο Ελληνικό τραγούδι. Τόσο οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, όσο και σύσσωμο το προσωπικό του μαγαζιού, έχουν ξεχωρίσει για τον επαγγελματισμό και την έντονη διάθεση να προσφέρουν στο κοινό, την αληθινή και ποιοτική διασκέδαση. Είναι γεγονός πως το «OLA LARGE» εκτός από την Ημαθία, έχει κατακτήσει και ολόκληρη την Μακεδονία, καθώς κάθε Σάββατο υποδεχόμαστε κόσμο από τους γύρω νομούς. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του προηγούμενου Σαββάτου που είχαμε τρεις παρέες από την Κοζάνη, δυο από την Κατερίνη, δυο από το Κιλκίς και μια από την Έδεσσα. Πραγματικά αξίζουν πολλά θερμά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα που έχει καταφέρει να κερδίσει το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης. Επίσης προσωπικά θα ήθελα να πω, ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Βεροιώτες για την αγάπη και την εκτίμηση προς το πρόσωπό μου. Είναι μεγάλη μου τιμή να τραγουδάω για αυτούς. Χρόνια πολλά με υγεία, αγάπη και ευτυχία σε όλο τον κόσμο»






Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video