ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΚΟΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΝΑΟΥΣΑΣ.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΡΓΩΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

14/01/2015







ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Μετα από την ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ για την στήριξη των τιμών των ροδακίνων του 2014 έχουμε να επισημάνουμε τα εξής.

Θέλουμε να τονίσουμε σε κάθε κατεύθυνση ότι από την πρώτη ημέρα της συγκομιδής των ροδακίνων και με τις πρώτες τιμές που δώθηκαν στους παραγωγούς οι ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΕΩΡΓΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ αντέδρασε άμεσα και απαίτησε από την κυβέρνηση την λήψη μέτρων για την στήριξη του εισοδήματος των παραγωγών και για το σύνολο της παραγωγής.

Δεύτερο βασικό μας αίτημα η δίκαιη και ισότιμη κατανομή της «στήριξης» του εισοδήματος προς

τους παραγωγούς .

Η διεκδίκησή μας λοιπόν αφορούσε το σύνολο της παραγωγής ροδακίνων από την πρώτη ποικοιλία έως την τελευταία . Για την πρό του «εμπάργκο» περίοδο, αλλά και αυτήν μετά. Αφορούσε επίσης ισότιμη στήριξη για τους παραγωγούς που ανήκουν σε «Ομάδες Παραγωγών» αλλά και για όσους δεν ανήκουν σ αυτές.

Με την σημερινή ανακοίνωση του ΥΠΑΑΤ για το ύψος των 33 εκ. ευρώ ενδεχομένως να καλύπτεται και να ικανοποιεί ποσοτικά το σύνολο της στήριξης ή ένα μέρος της . Αυτό που ζητάμε λοιπόν να διευκρινισθεί είναι το εύρος και ο τρόπος με τον οποίο θα γίνει η κατανομή της.

Ολο αυτό το διάστημα σαν ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ σε συνεργασία με τους άλλους δύο ΑΓΡΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ του νομού ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ και ΝΑΟΥΣΑΣ και με την αρωγή της

«ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ» των ΑΓΡΟΤΩΝ δεν σταματήσαμε στιγμή να πιέζουμε στην κατεύθυνση αυτή είτε μεσω επαφών με την ηγεσία ΥΠΠΑΤ, είτε με επιστολές, είτε με συσκέψεις με παράγοντες, την Αντιπεριφέρεια κ.λ.π.

Όπως δεν σταματήσαμε στιγμή να παλεύουμε με συνεχείς διεκδικήσεις και πιέσεις όλα τα θέματα που είχαμε αναδείξει από την περίοδο των κινητοποιήσεων και μέχρι σήμερα. Στα θέματα της φορολόγησης των αγροτών, στο θέμα των μετακαλούμενων (μετακλητών) εργατών γής, θέματα αποζημιώσεων από τις θεομηνίες του καλοκαιριού κλπ

Ο αγώνας των Αγροτών δεν σταματάει μπροστά σε μεγάλες ή μικρές επιτυχίες για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας. Ο αγώνας μας θα συνεχίζεται όσο υπάρχουν θέματα ανοιχτά.

ΟΙ ΑΓΡΟΤΙΚΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΗΜΑΘΙΑΣΑΣ καλους τους αγρότες να συμμετέχουν δυναμικά και μαζικά στις τάξεις τους . Η πράξη μας έδειξε πως όταν αγωνιζόμαστε όλοι οι αγρότες μαζί , ενωμένοι, θα πετυχαίνουμε όλο και περισσότερα για τον κλάδο των αγροτών , όλο και ψηλότερα ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα .

Ο αγώνας μας συνεχίζεται…..





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video