ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΝΑΟΥΣΑΣ - ''ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΟ ΒΕΡΜΙΟ''

Του Ηλία Τσέχου

Γέμισε η αίθουσα από τον κόσμο, τις ομιλίες, τα αναγνώσματα και τις καταιγιστικές προβολές στην οθόνη του νου μας, της ενημέρωσης- μάθησης για τα Αιολικά Πάρκα, α', β' και γ' (αναμενόμενες) γενιές μεγαθήριων ανεμογεννητριών, γέμισε η αίθουσα από θαρραλέες καταγραφές ''Κομπίνων Ολκής'' στα υλικά, στις κατασκευές, στις αποδόσεις των Αιολικών Πάρκων, στις θορυβώδεις κερδοσκοπίες ομίλων, επιχειρήσεων, εταιριών, με μελέτες Copy paste... και το χειρότερο; Επιδοτούμενοι από εμάς τους απλούς πολίτες, μέσω ΔΕΗ!!! Αχ! ΑΠΕ - (Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας) αμαρτιών!
΄Ελαμπαν οι καταγραφές, οι αεροφωτογραφίες, τα μεγέθη, οι προσθέσεις, τα 140.000 χιλιάδες οδικά ανοίγματα των δρόμων που θα μαχαιρώσουν το Βέρμιο των 1.500.000 οριοθετημένων στρεμμάτων του, .άστραφταν οι ''γενναίοι'' ομιλητές στις καρδιές μας και τις επιστήμες μας, από ράχες σε ραχούλες Ο Μ Ι Λ Η Τ Ε Σ : Γιώργος Τσιλιγκιρίδης Καθηγητής Πολυτεχνικής Σχολής Θεσσαλονίκης, ΑΠΘ / ο Ναουσαίος Θεώδορος Καρακώστας Μετεωρολόγος- Κλιματολόγος Καθηγητής ΑΠΘ / Τάκης Μπιτέρνας Δασολόγος - Περιβαλλοντολόγος / Θωμάς Τσουκαλάς Υποψήφιος Δήμαρχος Νάουσας Διδάκτωρ Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Χειρούργος Ογκολόγος- Μαστολόγος, ενώ την εκδήλωση χαιρέτησε προλόγισε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Νάουσας Κώστας Ρηγόπουλος, θερμαίνοντας την αίθουσα πως οι Θεματικές Επιλογές της Λαϊκής Συσπείρωσης είναι ''ανάγκες'' όλων μας.
Την βραδιά, αφού ευχαρίστησε τους ομιλητές και τον κόσμο, έκλεισε ο Υποψήφιος Δήμαρχος Νάουσας με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Θωμάς Τσουκαλάς, τονίζοντας : Είμαστε κάθετοι, αντίθετοι, στα Αιολικά Πάρκα στο Βέρμιο, φραγμός στην ηλεκτρική ενέργεια από ιδιώτες, θέλουμε ντόπιες τεχνολογίες, αξιοποίηση του επιστημονικού δυναμικού, φτηνό ηλεκτρικό ρεύμα, κανένα σπίτι δίχως ρεύμα, ακύρωση του νομοθετικού πλαισίου ιδιωτικοποίησης της ενέργειας, διάσωση του περιβάλλοντος, για τη δική μας ζωή, για τη ζωή των παιδιών μας, της μάνας φύσης, δείχνοντας έμπρακτα σαν Λαϊκή Συσπείρωση, πως αντιμετωπίζουμε τη λειτουργία του Δήμου μας και τις Ουσιαστικές λύσεις στις λαϊκές ανάγκες!

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video