ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: Έτοιμος να γράψει ιστορία και να φτάσει στα... αστέρια!

ΠΑΟΚ - Μπενφίκα: Έτοιμος να γράψει ιστορία και να φτάσει στα... αστέρια!

Με νίκη ή ακόμη και ισοπαλία 0-0 απόψε ((22:00, COSMOTE SPORT 1 HD), ο Δικέφαλος του Βορρά σφραγίζει την πρόκρισή του στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και θα βρίσκεται στην κλήρωση της Πέμπτης

 - Μέσα ο Ελ Καντουρί - Οι πιθανές ενδεκάδες
Ραντεβού με την ιστορία έχει απόψε ο ΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει την Μπενφίκα στην Τούμπα (22:00, COSMOTE SPORT 1 HD), στον επαναληπτικό του Ντα Λουζ και του πολλά υποσχόμενου 1-1.

Οι παίκτες του Λουτσέσκου καλούνται λοιπόν να ολοκληρώσουν την μεγάλη έκπληξη, που ξεκίνησε με τη Βασιλεία και συνεχίστηκε με την Σπαρτάκ Μόσχας, αποκλείοντας τους Πορτογάλους και στέλνοντας την ομάδα στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και τους οπαδούς του στου 7 ουρανούς!

Το έργο του φυσικά κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι απέναντι σε μία ομάδα που έχει τεράστια εμπειρία από ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και ξεχειλίζει από ταλέντο, όμως ο φετινός ΠΑΟΚ, ίσως ο πληρέστερος που εμφανίστηκε ποτέ έχει δείξει ότι τα κόπμπλεξ του παρελθόντος εντός του αγωνιστικού χώρου έχουν εξαφανιστεί και μπορεί να κοιτάξει στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο.

Η Τούμπα αναμένεται να «βράζει», καθώς υπάρχει μεγάλος ενθουσιασμός έπειτα από το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Λισαβόνα.

«Θα πεθάνουμε στο γήπεδο για αυτή την πρόκριση», τα λόγια του Λουτσέσκου, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ έως το 2020.

Ο Ελ Καντουρί ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπώρησε, με αποτέλεσμα να χάσει το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Μπενφίκα. Τώρα είναι διαθέσιμος και λογικά θα βρεθεί και στο αρχικό σχήμα. Δεν είναι στην αποστολή ο Μαλεζάς, ο Μπίσεσβαρ για λόγους τακτικής και ο νεοφερμένος Βέρνμπλουμ (έκανε ντεμπούτο στο πρωτάθλημα), που δεν έχει δηλωθεί. Η ενδεκάδα αναμένεται να είναι σχεδόν ίδια με το ματς της Λισαβόνας, εκτός της αλλαγής που προαναφέραμε.

Η Μπενφίκα στο πρώτο ματς έχασε πολλά απέναντι στον ΠΑΟΚ, με μοιραίο τον Πίτσι, καθώς παρότι σκόραρε έχασε κλασικές ευκαιρίες. Απόψε καλείται να φύγει με διπλό ή ισοπαλία με 2-2 και πάνω για να βρεθεί στους ομίλους της διοργάνωσης. Θα είναι σχεδόν καταστροφή για το ταμείο του συλλόγου ενδεχόμενος αποκλεισμός.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, παραμένει εκτός ο αρχισκόρερ Ζόνας και ο έτερος φορ Καστίγιο, οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Μακροχρόνιες οι υπόλοιπες απουσίες για τον Ρουί Βιτόρια, ο οποίος βλέπει το επιθετικό πρόβλημα να παραμένει. Ο Σάλβιο παρότι έχει ενοχλήσεις, χθες προπονήθηκε κανονικά και θα είναι όπως όλα δείχνουν στο αρχικό σχήμα. Ο Γκάμπριελ ήρθε με μεταγραφή από την Λεγκανές.

Πιθανές ενδεκάδες

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιερίνια – Κάνιας, Μαουρίτσιο – Λημνιός, Πέλκας, Ελ Καντουρί – Πρίγιοβιτς

Μπενφίκα (4-3-3): Βλαχοδήμος – Αλμέιντα, Ζαρντέλ, Ντίας, Γκριμάλδο - Φέισα, Πίζι, Τζέντσον - Σέρβι, Σάλβιο, Φερέιρα

uema.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video