ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάιο

Τι σχεδιάζουν τα Άστρα για τον Μάιο

Κριός: Σημαντικός μήνας για τους Κριούς ο Μάιος, μιας και έχουμε την πρώτη έξοδο του Ουρανού από το ζώδιό σας (ως τις αρχές Νοεμβρίου) μετά από επτά χρόνια. 

Αυτό σημαίνει ότι ένας μεγάλος κύκλος αλλαγών φτάνει σιγά-σιγά στο τέλος του, και ξεκινάει αργά αλλά σταθερά μια φάση σταθερότητας. Ο Ερμής παραμένει στο ζώδιό σας ως τις 14/5 και διευκολύνει την επικοινωνία σας. Ευνοϊκή είναι και η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29/5, η οποία ολοκληρώνει κάποια μακροπρόθεσμα σχέδια και ανοίγει το δρόμο για ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό, σπουδές, εκδόσεις, κι ό,τι έχει να κάνει με ανώτερη γνώση.

Ταύρος: Είσοδος του Ουρανού στο ζώδιό σας στις 16/5, και με κάποιον μαγικό τρόπο οι αλλαγές αρχίζουν να διαδέχονται η μία την άλλη με πρωτοφανείς ρυθμούς. Περίοδος ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα για τα οικονομικά αλλά και τα αισθηματικά σας, με νέες ιδέες και δυνατότητες. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 15/5 σε συνάρτηση και με τον Ουρανό σφραγίζει έναν νέο μεγάλο κύκλο πραγμάτων στη ζωή σας, όπου η τόλμη και η διάθεση για ανανέωση θα είναι ο κοινός παρονομαστής σε όλες τις αποφάσεις σας. Γενικότερα ο Μάιος σας βρίσκει έτοιμους να γυρίσετε σελίδα και να κάνετε σημαντικά βήματα σε μακροπρόθεσμα σχέδια.

Δίδυμοι: Στις 21/5 ο Ήλιος εισέρχεται στο ζώδιό σας κι είστε έτοιμοι για άλλη μια χρονιά να γιορτάσετε τα γενέθλιά σας, πολύ πιο ώριμοι και κατασταλαγμένοι από την περσινή χρονιά που βρισκόταν ακόμα κάτω από την πιεστική επίδραση του Κρόνου στο ζώδιό σας. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29/5 αφορά το γάμο, τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας και ολοκληρώνει καταστάσεις στους τομείς αυτούς, κυρίως αν κάτι είχε τεθεί σε εφαρμογή δεκαπέντε μέρες πριν. Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 19/5 αυξάνει τη γοητεία σας κι ευνοεί τα οικονομικά σας. Με τον Άρη στον Υδροχόο από 16/5 ταξίδια, σχέδια και σπουδές βρίσκονται σε πολύ θετική τροχιά.

Καρκίνος: Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιό σας στις 20/5 κι αυξάνει την επιρροή που έχετε στους άλλους, όπως και τις οικονομικές σας προοπτικές. Ωστόσο, λόγω της σύμπραξης Άρη/Κρόνου/Πλούτωνα στον Αιγόκερω, ο Μάιος είναι ένας μήνας με αρκετές διαφωνίες και αντιπαραθέσεις σε σχέσεις και συνεργασίες, με συχνή κατάληξη τις ματαιώσεις ή ένα γενικότερο αδιέξοδο. Ο τομέας στον οποίο μπορείτε λίγο να νιώσετε έναν αέρα ανακούφισης είναι οι κοινωνικές σας συναναστροφές, ειδικά με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο (16/5), όπου προβλέπονται ριζικές αλλαγές και καινούριες ευκαιρίες τόσο στον αισθηματικό όσο και τον εργασιακό τομέα.

Λέων: Το αστρολογικό τοπίο μοιάζει εδώ και κάποιους μήνες αρκετά δύσκολο για τους Λέοντες, ειδικά λόγω του Δία που βρίσκεται στο Σκορπιό και τετραγωνίζει τον Ήλιο σας, και συχνά δημιουργεί εντάσεις στις σχέσεις σας με τους άλλους. Την εικόνα αυτή έρχεται να συμπληρώσει η είσοδος του Ουρανού στον Ταύρο (16/5) αλλά και του Άρη στον Υδροχόο από 16/5, πλανητικές θέσεις που θα επηρεάσουν οικογένεια και καριέρα με αυξημένες απαιτήσεις, δυσκολίες στη διαχείριση κι εντάσεις στην ατμόσφαιρα. Ωστόσο μια ανάσα ανακούφισης έρχεται με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 29/5, η οποία είναι θετική για τα αισθηματικά, τη σχέση σας με τα παιδιά σας ή την υλοποίηση ενός δημιουργικού σας πρότζεκτ.

Παρθένος: Με τον Ουρανό στον Ταύρο από τις 16/5 αυτό που καλείστε να περιμένετε είναι μεγάλες αλλαγές σε σχέδια που αφορούν το μέλλον, ειδικά αν υπάρχουν στο προσκήνιο ταξίδια, επαφές με εξωτερικό και πρόθεση για ανώτερες σπουδές. Σύντομα θα διαπιστώσετε ότι ανοίγονται μπροστά σας καινούριοι δρόμοι, φαινομενικά από το πουθενά, αλλά και πολλά υποσχόμενοι για σημαντικά αποτελέσματα στο μέλλον. Μαζί και με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο μια καινούρια διάσταση ανοίγει στα σχέδιά σας, σαφώς με αύρα ανανέωσης. Ωστόσο χειροπιαστά αποτελέσματα σε κάτι φιλόδοξο θα δείτε με την επάνοδο του Κρόνου σε ορθή πορεία στις αρχές του Σεπτέμβρη.

Ζυγός: Καθώς ο Ουρανός μπαίνει στον Ταύρο (16/5), οι συνεχείς αλλαγές και οι αστάθμητοι παράγοντες σε σχέσεις και συνεργασίες που σας ταλαιπώρησαν την τελευταία επταετία δίνουν σιγά-σιγά τη θέση τους σε κάτι πιο σταθερό αλλά και πιο δομημένο συνολικά. Για την ώρα, χρειάζεται να εστιάσετε την προσοχή σας σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, όπου θα πρέπει να βάλετε στο τραπέζι όλα τα δεδομένα και να επιλύσετε καταστάσεις που χρονίζουν εδώ και καιρό. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 20/5 ευνοούνται οι σχέσεις στη δουλειά, ενώ με την είσοδο του Ήλιου στους Διδύμους γίνονται πιο εύκολα επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό.

Σκορπιός: Ο Δίας εξακολουθεί και είναι ανάδρομος στο ζώδιό σας εντείνοντας την εσωστρέφεια και τη διάθεσή σας να αναλύσετε σε περισσότερο βάθος τα γεγονότα των τελευταίων μηνών. Στο δύσκολο αυτό πλαίσιο έρχεται να προστεθεί κι ο Ουρανός στον Ταύρο από τις 16/5, ο οποίος πρόκειται να δράσει καταλυτικά στον τομέα των σχέσεων και των συνεργασιών, δημιουργώντας συγκυρίες απελευθέρωσης απ’ ό,τι σας δεσμεύει. Προς το παρόν, ο Μάιος ξεκινά με την επίδραση της Πανσελήνου στο ζώδιό σας στις 30/4, δίνοντας το στίγμα του στο πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα, όπου έρχεστε ευθέως αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεών σας.


Τοξότης: Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στο ζώδιό σας στις 29/5 και τονώνει την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό σας. Ωστόσο ο Μάιος είναι ένας μήνας που θα «παίξει» με τις σταθερές σας, υπό την έννοια ότι η καθημερινότητα και οι εκκρεμότητές της, όπως και ο τομέας της καλής υγείας του σώματος και των συνηθειών σας μπαίνει σε ένα καινούριο πλαίσιο με την είσοδο του Ουρανού στον Ταύρο στις 16/5, όπου διαταρράσσονται μεν κάποιες ισορροπίες αλλά ταυτόχρονα δημιουργούνται νέοι δρόμοι διαχείρισης αυτών των τομέων. Με Ήλιο και Αφροδίτη στους Διδύμους σχέσεις και συνεργασίες βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας.

Αιγόκερως: Ο Ταύρος μπαίνει στον Ουρανό στις 16/5, και μια νέα περίοδος εγκαινιάζεται για εσάς στον τομέα των αισθηματικών και της δημιουργικότητας, μιας και η επίδραση του Ουρανού είναι η σπίθα της έμπνευσης και της ανατροπής. Χρωματισμένος πια από το ζώδιο του Ταύρου που σχηματίζει ευνοϊκές όψεις με το ζώδιό σας, θα σας δώσει τα επόμενα χρόνια πολλές δυνατότητες για να απογειώσετε το δυναμικό σας. Αρωγός σε αυτά τα νέα δεδομένα και ο Κρόνος στο ζώδιό σας, που θα βοηθήσει στην υλοποίηση σχεδίων και αποφάσεων. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο στις 20/5 έμφαση σε σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος: Ο Άρης στο ζώδιό σας από τις 16/5 σας κάνει διεκδικητικούς κι αποφασισμένους να κερδίσετε αυτά που επιθυμείτε εύκολα και άμεσα. Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η είσοδος του Ουρανό στον Ταύρο στις 16/5, μιας και ο Ουρανός είναι ο κυβερνήτης σας. Η πλανητική αυτή θέση πρόκειται στο επόμενο διάστημα να σας επηρεάσει καταλυτικά κυρίως στη δομή της οικογένειας και του σπιτιού, όπου λαμβάνουν χώρα αλλαγές, μετακομίσεις, ανεξαρτητοποίηση μελών, οτιδήποτε έχει να κάνει με μια αλλαγή στην πεπατημένη. Από τις 21/5 με τον Ήλιο στους Διδύμους παίρνετε ανάσες ανεμελιάς κι ασχολείστε με ό,τι σας προσφέρει απόλαυση.

Ιχθύες: Ουρανός στον Ταύρο από τις 16/5 και για την επόμενη περίπου επταετία, κι οι συνήθως συνεσταλμένοι Ιχθύες ξαφνικά αποκτούν φωνή, ανατρέπουν τους κώδικες επικοινωνίας κι επιχειρούν πλέον μια επανάσταση στον τρόπο που εκφράζουν λεκτικά τις σκέψεις και τις επιθυμίες τους. Μια πρώτη γεύση θα δοθεί και με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 15/5, όπου δίνονται δυνατότητες για μια νέα προσέγγιση στην εκπαίδευση, στις συναλλαγές, ακόμα και στις σχέσεις με γονείς και γείτονες. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 29/5 έρχεται με αυξημένες απαιτήσεις στο κομμάτι της καριέρας. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 20/5 σε εύνοια τα αισθηματικά σας.

ErinaG.

Κάντε  like στη σελίδα AstroLogin στο Facebook για να ενημερώνεστε σε θέματα Αστρολογίας 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video