ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Αυτό ήταν το κίνητρο - Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του ζεύγους στη Λευκωσία

Ως καθοριστική για την εξιχνίαση της υπόθεσης του διπλού φονικού στον Στρόβολο, θωρείται η τέταρτη κατά σειρά σύλληψη που αφορά 22χρονο από τη Λευκωσία.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος δεν απασχόλησε την Αστυνομία στον παρελθόν ωστόσο οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι πρόκειται για άτομο που εμπλέκεται με τα ναρκωτικά.

Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες στον νεαρό το βράδυ του Σαββάτου (28/4) o οποίος το πρωί της Κυριακής (29/4) παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για να ζητηθεί διάταγμα 8ημερης προσωποκράτησης του.

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ενώπιον Επαρχιακού Δικαστηρίου παρουσιάστηκαν ο 23χρονος, ετεροθαλής αδελφός του 33χρονου, ο οποίος αποτέλεσε την πρώτη σύλληψη της Αστυνομίας καθώς επίσης και 22χρονη συμβία του.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις λοιπόν, η Αστυνομία, φαίνεται να ξεδιπλώνει ολόκληρο το κουβάρι της στυγερής δολοφονίας της 19ης Απριλίου στον Στρόβολο.

Τι ειπώθηκε στο δικαστήριο

Όπως αναφέρει η μαρτυρία της 21χρονης, ο 33χρονος, φέρεται να τους είπε ότι στόχος είναι το χρηματοκιβώτιο που είναι στο σπίτι, και ότι μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσουν.

Ο 22χρονος στη κατάθεση του ισχυρίστηκε ότι ανέβηκε στον πάνω όροφο και είδε τα θύματα νεκρά

Οι τέσσερις ύποπτοι φέρεται να συναντήθηκαν λίγο πριν την δολοφονία. Σκοπός τους φαίνεται να ήταν το χρηματοκιβώτιο της οικίας.

Εν τω μεταξύ το δικαστήριο αποφάσισε την 8ημερη προσωποκράτηση του 22χρονου. Ο 22χρονος δεν έφερε ένσταση στην προσωποκράτηση του.

O 22χρονος είπε στην Αστυνομία πως ήταν ο άνθρωπος με την κουκούλα ενώ παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο.

Από τις μέχρι στιγμής μαρτυρίες φαίνεται πως οι τρείς από τους συλληφθέντες ρίχνουν το βάρος της δολοφονίας στον 33χρονο. Υπενθυμίζεται πως ο άνδρας αυτός είναι ο πρώτος που συνελήφθη. Ακολούθησαν οι συλλήψεις του 23χρονου ετεροθαλούς αδερφού του, της 22χρονης συντρόφου του και τελευταία, χρονικά, αυτή του 22χρονου που παραδέχτηκε ότι ήταν μέσα στο σπίτι το μοιραίο βράδυ. Όλοι τους έχουν τεθεί υπό οκταήμερη κράτηση.

Η μαρτυρία της 22χρονης: Μας είπε ότι ίσως χρειαστεί να σκοτώσουμε

Η νεαρή σύντροφος του 33χρονου δράστη, σύμφωνα με τον υπαστυνόμο Κουμέτο Κουμέτου, έχει καταθέσει πως η ίδια, ο 33χρονος και ο ετεροθαλής αδερφός του μαζί με τον 22χρονο, συναντήθηκαν πολλή ώρα πριν από το φονικό. Στόχος να οργανώσουν τη ληστεία του χρηματοκιβωτίου που βρισκόταν στο σπίτι του ζευγαριού στη Λευκωσία.

Η 22χρονη, σύμφωνα με τον Φιλελεύθερο, φέρεται να έχει ομολογήσει ότι ο 33χρονος σύντροφός του γνώριζε που ήταν το χρηματοκιβώτιο. Και είχε προειδοποιήσει τους συνεργούς του πως μπορεί να χρειαστεί να σκοτώσουν! Υπενθυμίζεται ότι ο 33χρονος γνώριζε το σπίτι του ζευγαριού. Παλιότερα τον είχαν προσλάβει για να κάνει εργασίες στα παράθυρα της μονοκατοικίας.

Κατά την 22χρονη και όσα έχει υποστηρίξει, ο 22χρονος (ο τέταρτος συλληφθείς) ήταν εκείνος που μετέφερε τον 33χρονο στον τόπο του εγκλήματος. Και αυτός που μπήκε μαζί του στο σπίτι

Κράτηση 34χρονης αποφάσισε το δικαστήριο

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε την Κυριακή, από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας, η 34χρονη που συνελήφθη, στο πλαίσιο των ερευνών για τον φόνο της συνταξιούχου εκπαιδευτικού Ανδριανής Βανέζη, στην Αγλαντζιά.

Η 34χρονη παρουσιάστηκε στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο. Οι λόγοι για τους οποίους διατάχθηκε η κράτησή της μεταφράζονταν στα αραβικά, παρόλο που η ίδια δήλωσε ότι αντιλαμβάνεται και μιλά ελληνικά. Δεν απάντησε μέχρι τώρα σε ερωτήσεις της Αστυνομίας και αρνήθηκε να εξεταστεί χωρίς ρούχα και να φωτογραφηθεί από ιατροδικαστές.

Έφερε ένσταση στο χρόνο της κράτησης, αλλά όχι στην κράτηση, λέγοντας ότι είναι πολλές 8 ημέρες.

Η ύποπτη διερωτήθηκε γιατί συνελήφθη, αφού το κλειστό κύκλωμα κατέγραψε ένα άτομο και όχι δύο.


sigmalive

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video