ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Προσφέρουμε αλληλεγγύη και ελπίδα…

Προσφέρουμε αλληλεγγύη και ελπίδα…

Πρωταγωνιστές η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη στο δήμο Νεάπολης-Συκεών, ο οποίος, στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων, 

διοργανώνει δράσεις αγάπης και προσφοράς στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Μέσα από τον πολιτισμό και τον αθλητισμό, και συγκεκριμένα μέσα από ένα τουρνουά αγώνων και μιας θεατρικής παράστασης, κινητοποιεί και καλεί τους πολίτες να προσφέρουν αγάπη και ελπίδα στους συνανθρώπους μας που ανήκουν σε κοινωνικά ευάλωτες ομάδες. Πρόκειται για δυο δράσεις και πρωτοβουλίες που ανοίγουν τον κύκλο των εορταστικών εκδηλώσεων και μας βάζουν σιγά-σιγά στο κλίμα των επερχόμενων ημερών.

Συγκεκριμένα, από τις 25 Νοεμβρίου έως τις 10 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν τα αθλητικά τουρνουά αγάπης «Παίζουμε και προσφέρουμε», με τη συμμετοχή των τμημάτων των ΚΔΑΠ και μαζικού αθλητισμού της ΚΕΥΝΣ, καθώς και αθλητικών συλλόγων. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν αγώνες χάντμπολ, μπάσκετ, βόλεϊ και κολύμβησης και να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διάρκειας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου Νεάπολης-Συκεών, μέσω του οποίου εξυπηρετούνται και υποστηρίζονται 250 οικογένειες.

Οι αγώνες του τουρνουά θα διεξαχθούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις της Δ.Ε. Συκεών και Αγ. Παύλου σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Σάββατο 25 Νοεμβρίου: Αγώνες χάντμπολ
-ΔΑΚ Τρίγωνο Συκεών (9:30 π.μ.-2:30 μ.μ.)

Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου: Αγώνες κολύμβησης
-Δημ. Κολυμβητήριο Συκεών (6 μ.μ.)

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου: Αγώνες μπάσκετ
-Κλειστό Γήπεδο Επταπυργίου (10 π.μ.-2 μ.μ.)
Κυριακή 10 Δεκεμβρίου: Αγώνες βόλεϊ
-ΔΑΚ Κλειστό Αγίου Παύλου (10 π.μ.-2 μ.μ.)

Θεατρική παράσταση
Παράλληλα, τo Δημοτικό Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης καλεί τους πολίτες να ανοίξουν την αγκαλιά τους στους ανθρώπους που φιλοξενούνται στο Θεραπευτήριο Χρονίων Παθήσεων Θεσσαλονίκης «Ο Άγιος Παντελεήμων» και στις οικογένειες που έχουν ανάγκη και εξυπηρετούνται από το «Βοήθεια στο Σπίτι» και τα Κ.Α.Π.Η. του δήμου Νεάπολης-Συκεών, παρακολουθώντας τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι» και συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.

Η επιτυχημένη κωμωδία των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου ανεβαίνει από την Κεντρική Σκηνή του Θεατρικού Εργαστηρίου «Μελίνα Μερκούρη», σε σκηνοθεσία Σταμάτη Στάμογλου, την Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου, στις 6μ.μ., στο Κλειστό Δημοτικό Θέατρο Συκεών (Κομνηνών και Μεγάρων).

Οι θεατές καλούνται, αντί εισιτηρίου, να χαρίσουν αισιοδοξία, αγάπη, χαμόγελο, αλληλεγγύη και ελπίδα στους ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, προσφέροντας τρόφιμα και σνακ συσκευασμένα και μακράς διάρκειας και είδη ατομικής υγιεινής (σαπούνια, χαρτί υγείας, σαμπουάν, απορρυπαντικά, κ.ά.).


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video