ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Διαχείριση οικιακών φαρμάκων: Ευκαιρίες προς αξιοποίηση

Πόσα κουτιά φαρμάκων έληξαν και πόσα δωρήθηκαν στην Ελλάδα τον τελευταίο χρόνο; Πως διαχειρίζεται ο Έλληνας τα ληγμένα φάρμακα και το οιικακό φαρμακείο του συνολικά; Πόσοι γνωρίζουν τι είναι οι πράσινοι κάδοι στα φαρμακεία; Ποια είναι η γνώμη και η στάση τους απέναντι στα κοινωνικά φαρμακεία;

Είναι μερικά από τα ερωτήματα, τα οποία θα απασχολήσουν στην ημερίδα "Διαχείριση οικιακών φαρμάκων: Ευκαιρίες προς αξιοποίηση" που διοργανώνεται με πρωτοβουλία του GIVMED σε συνεργασία με τους Φαρμακοποιούς του Κόσμου και την υποστήριξη κεντρικών φορέων από τον χώρο του φαρμάκου όπως ο ΙΦΕΤ, ΕΕΜΕΤΥ, ΠΕΙΦΑΣΥΝ, ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017, 17:00 - 20:15, στην αίθουσα Αργυριάδη (Πανεπιστημίου 30, κεντρικό κτήριο Πανεπιστημίου Αθηνών)

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν τα αποτελέσματα της πρώτης πανελλαδικής ερευνάς για την διαχείριση των ληγμένων φαρμάκων και την στάση των Ελλήνων σχετικά με την δωρεά φαρμάκων. Παράλληλα θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα ποιοτικής έρευνας σε σειρά κοινωφελών φορέων που διαχειρίζονται δωρεές φαρμάκων για τον τρόπο οργάνωσης, λειτουργίας καθώς και τις επιμέρους ανάγκες τους, η οποία υλοποιήθηκε με την επιστημονική υποστήριξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Διεθνής Ιατρική-Διαχείριση Κρίσεων Υγείας» της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Θα μετέχουν ως ομιλητές οι Δημήτρης Πανταζής (Διευθύνων σύμβουλος ΙΦΕΤ), Λευτέρης Θηραίος (Γραμματέας Ιατρικής Εταιρείας Αθηνών), Ζέφη Βοστιτσάνου (Διευθύντρια Επιστημονικών και Κυβερνητικών υποθέσεων ΣΦΕΕ), Μίλτος Αγιούμπ (Αντιπρόεδρος ΔΣ ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ), Λευτέρης Μαρίνος (Εκπρόσωπος ΟΣΦΕ), Κώστας Πάνος (Πρόεδρος ομίλου ΠΕΙΦΑΣΥΝ).

Την συζήτηση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Σοφία Νέτα και Βασίλης Βενιζέλος.

Για πληροφορίες αναλυτικού προγράμματος και ομιλητών, πατήστε εδώ.
Δήλωση συμμετοχής εδώ ή στα emails hello@givmed.org, worldpharmacists@yahoo.com


Ιωάννα Τζόβολου
ring@ringnetworks.gr

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video