ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οι πιο υπέροχες παραλίες της Ελλάδας για γυμνισμό

Αν το μαγιό πάντα σας…βάραινε και θέλετε να νιώθετε λίγο πιο ελεύθεροι στο μπάνιο σας, οι παρακάτω παραλίες θα φιλοξενήσουν τις βουτιές σας χωρίς τις επικριτικές ματιές των υπολοίπων.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που αισθάνονται τεράστια ελευθερία κάνοντας μπάνιο στη θάλασσα χωρίς μαγιό, νιώθοντας ότι έρχονται σε άμεση επαφή με τη φύση και το υγρό στοιχείο. Επειδή, όμως, δεν είναι όλες οι παραλίες φιλικές προς τους γυμνιστές, δείτε πού μπορείτε να αφήσετε το μαγιό σας στην τσάντα θαλάσσης ανενόχλητοι, κάνοντας το μπάνιο σας απόλυτα ελεύθεροι.


Μικρή Μπανάνα, Σκιάθος

Πιο απομονωμένη και ήσυχη από την παραλία Μεγάλη Μπανάνα, όπου συγκεντρώνεται πλήθος κόσμου (φορώντας μαγιό), η Μικρή Μπανάνα, με την πλούσια βλάστηση, τα γαλαζοπράσινα ρηχά νερά και την κίτρινη άμμο, προσελκύει όσους θεωρούν το μαγιό περιττό αξεσουάρ. Αν και η προσέλευση των γυμνιστών στην περιοχή ήταν μεγαλύτερη παλιότερα, παρ’ όλ’ αυτά ακόμη προτιμάται από πολλούς, σοκάροντας τους πιο συντηρητικούς.


Κόκκινη Άμμος, Μάταλα, Κρήτη

Αποκτώντας και επίσημα τον τίτλο μιας από τις καλύτερες παραλίες γυμνιστών παγκοσμίως, από το τηλεοπτικό κανάλι Sky Travel, η Κόκκινη Άμμος βρίσκεται 20 λεπτά μακριά από τα Μάταλα με τα πόδια. Με σκούρου καφέ-κόκκινου χρώματος άμμο, κρυστάλλινα νερά και σπηλιές που θα βρείτε κατά μήκος της διαδρομής και που μάλιστα κατοικούνται τους καλοκαιρινούς μήνες, η Κόκκινη Άμμος αποτελεί προορισμό των πιο τολμηρών γυμνιστών, θυμίζοντας την εποχή των παιδιών των λουλουδιών. Super Paradise, Μύκονος

Πρόκειται για μια παραλία που τους χωράει όλους, αφού σε αυτή συνυπάρχουν αρμονικά όσοι φορούν το μαγιό τους με εκείνους που πετούν κάποιο μέρος του ή όλο. Η party διάθεση φυσικά δε λείπει, είτε φοράς μαγιό, είτε όχι, με τη δυνατή μουσική και τα κοκτέιλ να κερδίζουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.


Παραλία του κάμπινγκ, Αντίπαρος

Όσοι έχουν περάσει από το κάμπινγκ της Αντιπάρου κι έχουν ρίξει μια βουτιά στην παραλία του, θα έχουν παρατηρήσει ότι ο γυμνισμός όχι απλά επιτρέπεται, αλλά προτιμάται. Μάλιστα γίνεται σε μια από τις πιο συμπαθητικές παραλίες του νησιού, το οποίο δεν φημίζεται τόσο για τις όμορφες αμμουδιές, όσο για τη διασκέδαση που προσφέρει. Γύψοι Αφιάρτη, Κάρπαθος

Μετά από αίτηση του Συλλόγου Ανάπτυξης του Αφιάρτη, η παραλία Γύψοι Αφιάρτη είναι η επίσημη παραλία γυμνιστών στην Κάρπαθο. Είναι προσβάσιμη με τα πόδια, δεν την εκμεταλλεύεται κάποιος ιδιώτης και είναι άκρως ερημική και ήσυχη, σε μια τοποθεσία που περιβάλλεται από βουνά. Αν λοιπόν βρεθείτε ποτέ στη μακρινή Κάρπαθο και το σημάδι από το μαγιό σάς εκνευρίζει, η παραλία αυτή είναι η πλέον ενδεδειγμένη για το μπάνιο σας.


Κέδρος και Λιβάδι, Δονούσα

Στο μικρό αυτό κυκλαδίτικο νησάκι κοντά στη Νάξο θα βρείτε πολλούς ελεύθερους campers, οι οποίοι κατασκηνώνουν στις 2 αυτές παραλίες, βουτώντας όλη την ημέρα στα πανέμορφα κρυστάλλινα νερά, μόνο με αντηλιακό. Αν και θα βρείτε κάποιους παραθεριστές με μαγιό, το πιθανότερο είναι να νιώσετε σαν τη μύγα μες στο γάλα βουτώντας στα νερά της θάλασσας με μακριά βερμούδα ή λουλουδάτο μπικίνι. Βελανιό, Σκόπελος

Ανάμεσα στις πανέμορφες παραλίες της Σκοπέλου, το Βελανιό ξεχωρίζει σίγουρα, τόσο για την ερημική του τοποθεσία (η οποία παρ’ όλ’ αυτά είναι κοντινή στην πόλη της Σκοπέλου), όσο και για το ότι είναι από τις παραλίες που δέχτηκε τους πρώτους γυμνιστές τη δεκαετία του ’60. Μέσω ενός μικρού μονοπατιού ενώνεται με μια άλλη πανέμορφη παραλία, το Στάφυλο, ενώ τα κρυστάλλινα μπλε νερά του εντυπωσιάζουν γυμνιστές και μη.


Χιλιαδού, Εύβοια

Στο παρελθόν, η Χιλιαδού υπήρξε βάση πειρατών, σήμερα, όμως, αποτελεί σίγουρα βάση ελεύθερων κατασκηνωτών και γυμνιστών. Πρόκειται για μια μεγάλη παραλία στην πλευρά που κοιτά τα πεντακάθαρα νερά του Αιγαίου, στους πρόποδες του βουνού Δίρφη, η οποία τα καλοκαίρια γεμίζει κόσμο και παρέες. Οι γυμνιστές προτιμούν το βόρειο άκρο της, ενώ οι πιο αθλητικοί τύποι προτιμούν την αναρρίχηση στα βράχια γύρω της. Μυρτιώτισσα, Κέρκυρα

Οι γυμνιστές-λάτρεις του Ιονίου είναι πολύ πιθανόν να έχουν ήδη κάνει το μακροβούτι τους στην παραλία Μυρτιώτισσα της Κέρκυρας, με τις απότομες πλαγιές που προσφέρουν απομόνωση. Ανακαλύφθηκε από τους χίπιδες τη δεκαετία του ’70 και σήμερα αποτελεί επίγειο παράδεισο τόσο για τους γυμνιστές, όσο και για αυτούς που φορούν μεν το μαγιό τους, αλλά έχουν απαλλαχτεί από κάθε ίχνος συντηρητισμού.

Στην Αττική

Αν το φετινό, δύσκολο καλοκαίρι δεν σας βρει σε κάποιο ελληνικό νησί και παραμείνετε στο κλεινόν άστυ, υπάρχουν και στην ευρύτερη Αττική παραλίες που μπορούν να σας «φιλοξενήσουν», όπως σας…γέννησε η μαμά σας. Μια από αυτές είναι η Ραμνούντα, 65 χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα με κατεύθυνση προς Γραμματικό, η οποία είναι από τις πρώτες παραλίες που επέλεξαν οι γυμνιστές στην Αττική για να απελευθερωθούν. Μεταξύ Σαρωνίδας και Αναβύσσου μπορείτε επίσης να πετάξετε το μαγιό σας, όταν φτάσετε στους κολπίσκους μετά την παραλία Μαύρο Λιθάρι, ενώ και στο Cape Σούνιο μπορείτε να καταφτάσετε χωρίς beachwear, στη μικρή βοτσαλωτή παραλία που θα βρείτε κοντά στα ερείπια του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού, στρίβοντας αριστερά, όπως κοιτάτε τη θάλασσα.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video