ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Οικογενειακή τραγωδία έκρυβε η φωτιά στην Πετρούπολη. Η 18χρονη έχει τραύματα από μαχαίρι

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αιτία της φωτιάς που ξέσπασε σε διαμέρισμα του 2ου ορόφου στην Πετρούπολη Αττικής.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ΑΠΕ- ΜΠΕ ότι η 18χρονη φέρει ελαφρά τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό και το χέρι της. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο 55χρονος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία έκρυβε η φωτιά σε διαμέρισμα στην Πετρούπολη. Ενας 55χρονος, πατέρας 18χρονης έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα όπου ζούσε με την κόρη του, με αποτέλεσμα να υποστούν και οι δύο σοβαρά εγκαύματα, με την κοπέλα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η φωτιά ξέσπασε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην οδό Κύπρου στην Πετρούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 55χρονος ξυλοκόπησε  την κόρη του και στη συνέχεια, χρησιμοποιώντας λάδι, άναψε τέσσερις εστίες φωτιάς μέσα στο σπίτι, για να καούν μαζί.

Όπως αποκαλύφθηκε ο 55χρονος στο παρελθόν είχε νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και έπαιρνε βαριά φαρμακευτική αγωγή. Γείτονες ανέφεραν ότι ο καυγάς του πατέρα με την κόρη του κράτησε αρκετή ώρα και κατέληξε στον ξυλοδαρμό της κοπέλας.

Στην συνέχεια το σπίτι τυλίχτηκε στις φλόγες και οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν πατέρα και κόρη και τους μετέφεραν στο νοσοκομείο με βαριά εγκαύματα.

Λίγη ώρα πριν, οι γείτονες είχαν ακούσει τις φωνές του κοριτσιού το οποίο ο πατέρας χτυπούσε. Ο 55χρονος ο οποίος είναι διαταραγμένο ψυχικά άτομο και είχε νοσηλευτεί δύο φορές σε ψυχιατρική κλινική, έβαλε φωτιά στο σαλόνι του σπιτιού η οποία και επεκτάθηκε.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, βρέθηκαν σε τέσσερα σημεία του σαλονιού εστίες φωτιάς που είχαν ανάψει με μαγειρικό λάδι, όπως αναφέρει το thetoc.

Η οικογένεια (σ.σ. σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων ο 55χρονος έχει κι άλλα παιδιά εκτός από το 18χρονο κορίτσι) έμενε στο ιδιόκτητο σπίτι εδώ και πολλά χρόνια.

Πατέρας και κόρη εντοπίστηκαν αναίσθητοι στο διάδρομο του διαμερίσματος. Η φωτιά είχε ξεσπάσει στο σαλόνι και σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, την έβαλε ο πατέρας.

Εκείνο όμως που προκάλεσε αίσθηση ήταν πως στον διάδρομο βρέθηκαν κηλίδες αίματος. Αργότερα, διαπιστώθηκε ότι η 18χρονη φέρει πολλά σοβαρά τραύματα στο πρόσωπο και συγκεκριμένα κοντά στο μάτι.

Όταν την εντόπισαν οι πυροσβέστες και το ΕΚΑΒ, η 18χρονη δεν είχε σφυγμό. Χρειάστηκε υπερπροσπάθεια και δυο ανανήψεις για να επανέλθει.

Αμέσως πατέρας και κόρη μεταφέρθηκαν αρχικά στην Παμμακάριστο. Στη συνέχεια, το 18χρονο κορίτσι μεταφέρθηκε, με ειδικό ασθενοφόρο, στο Θριάσιο, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη σε κρίσιμη κατάσταση. Ο πατέρας της νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο ΚΑΤ.

Ο καυγάς και τα ουρλιαχτά

Το περίεργο της υπόθεσης άρχισε να διαφαίνεται λίγο αφού πατέρας και κόρη απεγκλωβίστηκαν από το διαμέρισμα.

Η πληροφορία πως το νεαρό κορίτσι έφερε άλλου είδους τραύματα, περιέπλεξε τα πράγματα.

Αστυνομικές πηγές που διερευνούν την υπόθεση ανέφεραν ότι πριν ξεσπάσει η φωτιά στο διαμέρισμα, από το εσωτερικό του σπιτιού ακούστηκε έντονος καυγάς και κραυγές του κοριτσιού!

Οι μαρτυρίες των γειτόνων











Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video