ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Ημερίδα για τον αθλητισμό πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας



Το Αθλητικό Τμήμα της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας, πραγματοποίησε χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο «Αιγές Μέλαθρον» ημερίδα με θέμα «Το παρόν και το αύριο του Ελληνικού Αθλητισμού». Οι εισηγητές κ.κ. Ιούλιος Συναδινός μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής του Αθλητικού Τμήματος, Γιάννης Δρίβας υπεύθυνος υποδομών και Τάσος Πανταζίδης μέλος της Γραμματείας του Αθλητικού Τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέπτυξαν τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για τον ελληνικό αθλητισμό, καθώς και τους πυλώνες που θα στηρίξει... Τον αθλητισμό ως κοινωνική δραστηριότητα παρουσίασε ο κ. Συναδινός, που κρατάει την κοινωνία δεμένη και συμβάλλει στην τόσο στη σωματική όσο και στην ψυχική υγεία. Ανέφερε παράλληλα και τους τομείς του αθλητισμού που «χτύπησε» η κρίση, όπως τον οικονομικό τομέα, τις υποδομές, το ανθρώπινο δυναμικό και τις διοικητικές δομές. Στη συνέχεια ανέλυσε τους πυλώνες που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως το Σωματείο, την τοπική αυτοδιοίκηση, τη φυσική αγωγή στην εκπαίδευση αλλά και στις ειδικές κατηγορίες ανθρώπων με αναπηρία κτλ. Έκανε λόγο επίσης για την έλλειψη δημοκρατίας στον αθλητισμό, τόσο στο μοίρασμα των πόρων και των αρμοδιοτήτων, όσο και στις θητείες των προέδρων και στη φορολόγηση του επαγγελματικού αθλητισμού. Πρότεινε μάλιστα τη φορολόγηση της τάξεως του 4% με 5% στις μεγάλες μεταγραφές αθλητών και τη διάθεση του ποσού στα Σωματεία, από όπου ξεκίνησε άλλωστε ο αθλητής...





Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video