ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Τι συμβαίνει με Μπεν και Βέροια;



ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΗΝΑΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
Tην περσινή σεζόν στην Βέροια κλήρωσε... λαχείο. Όπου «λαχείο» βάλτε το όνομα του Μπεν Ελ Φαρντού Μοχάμεντ, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας με 15 τέρματα και τρεις ασίστ. Φέτος τα πράγματα δεν είναι όπως τα περίμενε ο 25άχρονος άσος, αφού ο χρόνος συμμετοχής του έχει μειωθεί αρκετά (367 λεπτά). Παρόλα αυτά ο Μπεν παραμένει «καυτός» με δυο γκολ και δυο ασίστ σε έξι «κουτσουρεμένες» συμμετοχές. Η νέα διοίκηση της «Βασίλισσας» αναγνωρίζει την αξία και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του άσου από τις Κομόρες και σύμφωνα με πληροφορίες προσέγγισε τον ποδοσφαιριστή πριν από περίπου ένα μήνα, προσφέροντας του νέο συμβόλαιο.


Τόσο οι οικονομικές απολαβές (πάνω από 100.000 ευρώ) όσο και η χρονική διάρκεια (είτε δυο, είτε τρία χρόνια) ήταν στα πλαίσια που επιθυμούσε ο ποδοσφαιριστής, όμως η απάντηση του, εκείνη την περίοδο, ήταν αρνητική.



Αγαπάει την ομάδα, αλλά...




Ο λόγος δεν είναι μόνον αγωνιστικός (μην ξεχνάμε πως δεν παίζει αρκετά), αλλά αφορά κυρίως την επιθυμία του παίκτη να αγωνιστεί στο εξωτερικό. Σε αυτό προσθέστε το γεγονός πως δεν υπάρχει γαλλικό σχολείο στην Βέροια για το παιδί του, οπότε καταλαβαίνουμε πως δημιουργείται πρόβλημα.



Βέβαια η πόρτα δεν έχει κλείσει οριστικά και δεν αποκλείεται τον Γενάρη, αν επανέλθει η Βέροια, να γίνει μία τελευταία κουβέντα που θα κάμψει τις όποιες αμφιβολίες του Μπεν (στο οικονομικό εξάλλου δεν κολλάει η υπόθεση).



Κλείνοντας να πούμε πως ενδιαφέρον (φιλολογικό) υπάρχει από διάφορους συλλόγους, το οποίο θα γίνει ακόμα πιο έντονο όσο περνούν οι μέρες.










Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video