ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Άνοιξε τις πύλες της η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της Κίνας

Άνοιξε τις πύλες της η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της Κίνας

Η 125η έκθεση εισαγωγών και εξαγωγών της Κίνας, γνωστή και ως έκθεση της Καντόνας, άνοιξε σήμερα, Δευτέρα, τις πύλες της στο Γκουανγκτζόου, την πρωτεύουσα της επαρχίας Γκουανγκντόνγκ, με περισσότερες από τις μισές εταιρείες που παρακολουθούν την έκθεση εισαγωγών να προέρχονται από χώρες και περιοχές του νέου δρόμου του Μεταξιού (Μία Ζώνη, Ένας Δρόμος).

H έκθεση θα παρουσιάσει δείγματα εισαγωγών στην πρώτη και τρίτη φάση της σε 1.000 περίπτερα 650 επιχειρήσεων από 38 χώρες και περιοχές. Μεταξύ αυτών είναι 383 εταιρείες από 21 χώρες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία για τον δρόμο του μεταξιού (Belt and Road Initiative, BRI) - μεταξύ άλλων από τη Ρωσία, την Πολωνία, τις Φιλιππίνες και το Ισραήλ - δήλωσε εκπρόσωπος της έκθεσης.


Μεγάλοι αγοραστές, όπως η Vip shop, μία κινεζική online εκπτωτική εταιρεία λιανικών πωλήσεων και οι παγκόσμιες εταιρείες λιανικής Carrefour και Wal-Mart θα παρακολουθήσουν την έκθεση εισαγωγών, η οποία θα διαρκέσει έως τις 5 Μαΐου και θεωρείται βαρόμετρο του κινεζικού εξωτερικού εμπορίου. Η έκθεση καλύπτει μία έκταση 1,18 εκατ. τετραγωνικών μέτρων, με 60.651 περίπτερα από 25.496 εγχώριες και ξένες επιχειρήσεις. Το τμήμα της που αφορά τις εξαγωγές περιλαμβάνει 59.651 περίπτερα από 24.846 εγχώριες επιχειρήσεις.

Η πρώτη από τις τρεις φάσεις της έκθεσης, που θα διαρκέσει από τις 15 έως τις 19 Απριλίου, θα αφορά κυρίως οικιακές συσκευές, ηλεκτρονικά προϊόντα, μηχανολογικό εξοπλισμό, hardware και οικοδομικά υλικά. Η δεύτερη φάση, από τις 23 έως τις 27 Απριλίου, θα περιλαμβάνει καταναλωτικά προϊόντα, κοσμήματα και δώρα. Η τρίτη, από 1 έως 5 Μαΐου, θα παρουσιάσει υφάσματα και ρούχα, τρόφιμα και ιατρικά προϊόντα. Η έκθεση έχει υπογράψει εταιρικές συμφωνίες με βιομηχανικούς και εμπορικούς θεσμούς 33 χωρών και περιοχών που συμμετέχουν στη BRI και σχεδιάζει να καθιερώσει σχέσεις συνεργασίας με όλες τις χώρες και περιοχές BRI εντός δύο ή τριών ετών.

Πηγές: ΑΜΠΕ, Xihnua 


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video