ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΛΑΖΟΠΤΩΣΗ: ΤΟ ΤΑΧΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ.

Σχολιάζοντας τη σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε περιοχές του δήμου Βέροιας τις προηγούμενες ημέρες, ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

"Η κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών προκάλεσε ανυπολόγιστες καταστροφές στις καλλιέργειες, οδηγώντας εκατοντάδες αγρότες του δήμου μας αλλά και ολόκληρου του Νομού Ημαθίας στην απόγνωση. 
Οι ζημιές που προκλήθηκαν στα ροδάκινα και στα νεκταρίνια και που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αγγίζουν το 80% των καλλιεργειών, επιβάλουν την άμεση, χωρίς χρονοτριβή, ενεργοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών του ΕΛΓΑ ώστε να γίνει η καταγραφή των ζημιών και να προχωρήσουν το ταχύτερο δυνατό οι αποζημιώσεις στους δικαιούχους ώστε να μην περάσουν οι αγρότες μας και οι οικογένειές τους μαύρο Πάσχα. 
Παράλληλα, καλώ τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρο Αραχωβίτη να επισκεφθεί τις επόμενες ημέρες το Διαβατό, τη Βεργίνα, τη Μέση, όλες τις περιοχές που επλήγησαν από τη θεομηνία, ώστε να έχει και ο ίδιος εικόνα της βιβλικής καταστροφής, να δεσμευτεί δημόσια για τη λήψη μέτρων ανακούφισης των πληγέντων, να θέσει σε κίνηση τον κρατικό μηχανισμό. Είναι το ελάχιστο χρέος όλων μας ως κοινωνία να σταθούμε αλληλέγγυοι στο πλευρό των συμπολιτών μας που δοκιμάζονται".

Ιωάννης Μ. Παπαγιάννης 
Υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας 
"Δικαίωμα για νέα Βέροια"

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video