ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Στέφανος Νάσος & Απόστολος Παληός Πιάνο ντούο με Ραχμάνινοφ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών

Ραχμάνινοφ, η κατεξοχήν ρωσική ψυχή του πιάνου!
Ένας συνθέτης σπουδαίων έργων για πιανιστικό ντουέτο: η Ρωσική ραψωδία είναι ένα χαρακτηριστικά δεξιοτεχνικό νεανικό έργο παραλλαγών του δεκαοχτάχρονου τότε Σεργκέι Βασίλιεβιτς και οι δύο αξεπέραστες συμφωνικών διαστάσεων τετραμερείς σουίτες του για δύο πιάνα, αναμφίβολα από τα πιο όμορφα έργα του ρεπερτορίου, με τις χαρακτηριστικές πλατιές μελωδίες του μοσχοβίτη συνθέτη, την κελαηδιστή, φωτεινή, άλλοτε δραματική γραφή, τη ρομαντική διάθεση, τις υπέροχες μεταπτωτικές αρμονίες και την υπερβατική τους ατμόσφαιρα. Ένα καλειδοσκόπιο ρομαντικών μελωδιών, ερωτικών εικόνων και ρωσικών ορθόδοξων θρησκευτικών ακουσμάτων. Κι, ανάμεσά τους, το ζωηρό Κοντσερτίνο για δύο πιάνα, που ο Ντμίτρι Σοστακόβιτς έγραψε για τον γιο του, Μαξίμ.

- Σεργκέι Ραχμάνινοφ: Ρωσική ραψωδία, για δύο πιάνα
Πρώτη σουίτα, έργο 5, για δύο πιάνα
- Ντμίτρι Σοστακόβιτς: Κοντσερτίνο, έργο 92, για δύο πιάνα
- Σεργκέι Ραχμάνινοφ: Δεύτερη σουίτα, έργο 17, για δύο πιάνα

Στέφανος Νάσος πιάνο
Απόστολος Παληός πιάνο


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video