ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Κώστας Καλαϊτζίδης: Ξεκινάμε ξανά μαζί- μπροστά μαζί.

Με την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου των αυτοδιοικητικών εκλογών, ο Απόστολος Τζιτζικώστας παρουσίασε το ψηφοδέλτιο της νέας νίκης του συνδυασμού μας , ώστε να συνεχίσουμε για μια ανθρώπινη και σύγχρονη Κεντρική Μακεδονία, για μια δημιουργική Ημαθία της ανάπτυξης, των έργων και της προόδου.

Είμαι υπερήφανος που συμμετέχω στον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα από τα πρώτα βήματα. Ξεκινήσαμε από το «θέλουμε», πήγαμε στο «μπορούμε» και σήμερα είμαστε στο «κάναμε» και στο «καταφέραμε». Εργάστηκα ως αντιπεριφερειάρχης έντιμα και καθαρά, λέγοντας λίγα λόγια και κάνοντας έργα πολλά. Έτσι συνεχίζω τον αγώνα μας, πάντα στο πλευρό του Απόστολου και με τη συμπαράσταση όλων σας, προχωράμε μπροστά. Βάση μου ήταν πάντα οι άνθρωποι της Ημαθίας και σήμερα από καρδιάς απευθύνομαι σε όλους ως ένας δικός σας άνθρωπος, ως ένας από εσάς, ζητώντας τη στήριξή σας για να συνεχίσουμε μαζί, για να ξανα-κερδίσουμε μαζί. Χωρίς ψεύτικες υποσχέσεις, χωρίς μεγάλα λόγια, απλά και αληθινά όπως συμβαδίσαμε μέχρι σήμερα.
Ξεκινάμε από σήμερα τον νέο αγώνα, ξανά μαζί- μπροστά μαζί, για να δυναμώσουμε ακόμη περισσότερο τη σύγχρονη Ημαθία. Το αποδείξαμε ότι μπορούμε, δεν άλλαξε τίποτα για να το ξανακάνουμε. Μαζί θα είμαστε και πάλι πρώτοι.
Κώστας Καλαϊτζίδης Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Ημαθίας με τον συνδυασμό «Αλληλεγγύη- Απόστολος Τζιτζικώστας

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video