ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

«Άσπρο-Μαύρο» - Έκθεση φωτογραφίας

3 - 10 Απριλίου 2019
Έχουμε μάθει να βλέπουμε τον κόσμο χρωματιστό και είναι πολύ φυσικό η πραγματικότητα και η φωτογραφική αναπαράστασή της να συνδέονται με την παρουσία του χρώματος.
Αυτή τη φορά, όμως,  τα μέλη της φωτογραφικής Λέσχης Out of Focus επέλεξαν να αφαιρέσουν χρώμα, για να προσθέσουν αυθεντικότητα στις φωτογραφίες τους. Κι όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, οι φωτογραφίες της έκθεσης «Άσπρο - Μαύρο» προβάλλουν μια πραγματικότητα χωρίς εξωραϊσμό, απαλλαγμένη από την ένταση και την προκατάληψη των χρωμάτων, εμπλουτισμένη όμως με ξεκάθαρα, απλά και ισχυρά συναισθήματα.

Μέσα από την προσωπική επιλογή της θεματικής του κάθε φωτογράφου, τονίζονται οι φόρμες, οι γραμμές, οι υφές, με άλλα λόγια η σύνθεση της φωτογραφίας και η ουσία της. Οδηγούν, έτσι, τη ματιά του θεατή να δει την πραγματικότητα χωρίς χρώμα, μέσα από την αντίθεση του φωτός και της σκιάς, των βασικών συστατικών, δηλαδή, της φωτογραφίας και να αναρωτηθεί, αν απλά ο χρωματιστός κόσμος γύρω μας είναι ικανός να δώσει χρώμα στη ζωή μας.

Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην έκθεση «Άσπρο-Μαύρο», που θα λειτουργήσει στο χώρο της Λέσχης Out of Focus, στην οδό Μητροπολίτου Γενναδίου 24, στη Θεσσαλονίκη και θα διαρκέσει από την Τετάρτη 3 Απριλίου έως την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019.

Συμμετέχουν:
Κυριάκος Γκογκόπουλος
Δημήτρης Δεσποινούδης
Δημήτρης Δούκας
Φώτιος Καρακάσης
Γιούρι (Norin) Καρυοφύλλης
Κατερίνα Κατσαρέλη
Κώστας Κίτσος 
Θάνος Κοκκίνης
Αργυρώ Κούκου
Κατερίνα Λεβενιώτη
Τάσος Παπάς
Χρύσα Προύσαλη
Γιώργος Σαμαρτζής
Απόστολος Σιμόπουλος
Σουλτανίδου Ελένη
Αλεξάνδρα Στεφανίδου
Γεώργιος Στοϊδης
Θανάσης Τσιλιγγούδης
Πάρης Τσιλικάκης
Θάνος Χαρίσης


Εγκαίνια Έκθεσης: 3/4//2019, ώρα 20:00.
Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές:  18:00 - 20:00.   
Το Σαββατοκύριακο, μετά από συνεννόηση με μέλος της Λέσχης.
Χώρος: Ο χώρος που στεγάζει τα όνειρα της ομάδας, στο ισόγειο της οδού  Μητρ. Γενναδίου 24 στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video