ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Πειραιώς: ''Η Τουρκία είναι ένας διαχρονικός, ιστορικός εχθρός της πατρίδας μας''

Πειραιώς: ''Η Τουρκία είναι ένας διαχρονικός, ιστορικός εχθρός της πατρίδας μας''

Η Τουρκία είναι ένας διαχρονικός, ιστορικός εχθρός της πατρίδας μας" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε στην εκπομπή "Σήμερα" του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ για τις τουρκικές προκλήσεις, την αναμόρφωση του ποινικού κώδικα και τις δηλώσεις του Προέδρου της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για την Αγιά Σοφιά.

"Δυστυχώς κανείς μπορεί να επιλέγει τους φίλους, δεν μπορεί να επιλέγει τους γείτονες. Η Τουρκία είναι ένας διαχρονικός, ιστορικός εχθρός της πατρίδας μας" τόνισε χαρακτηριστικά ο Σεβασμιώτατος.

"Ο σκοπός του νεοθωμανού Ερντογάν είναι να αμφισβητήσει την συνθήκη της Λωζάνης. Είναι ένας αναθεωρητισμός από μέρους της Τουρκίας που δεν συνάδει με το Διεθνές δίκαιο'' συμπλήρωσε ο κ. Σεραφείμ.

Επίσης ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην αναμόρφωση του ποινικού κώδικα τονίζοντας ότι: ''Η Κυβέρνηση επιτίθεται σε ένα ένομο αγαθό τεραστίας σημασίας, την θρησκευτική ειρήνη.''

Όσον αναφορά τις δηλώσεις του Τούρκου Προέδρου για την Αγιά Σοφιά ο Σεβασμιώτατος υπογράμμισε ότι: ''Αυτό θα έχει ένα τεράστιο αντίκτυπο στην διεθνή κοινότητα. Η Αγία Σοφία δεν είναι ένα θέμα διμερές, μεταξύ Τουρκίας - Ελλάδας, είναι ένα παγκόσμιο θέμα''.


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίουΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video