ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ. ΚΑΙ... ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ!

Νέα δημοσκόπηση: 6,9% μπροστά η ΝΔ - Πανωλεθρία ΣΥΡΙΖΑ σε Μακεδονία-Θράκη

Νέα δημοσκόπηση: 6,9% μπροστά η ΝΔ - Πανωλεθρία ΣΥΡΙΖΑ σε Μακεδονία-Θράκη

Σταθερό και ευρύ προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει νέα δημοσκόπηση της Alco που παρουσιάστηκε στο δελτίο ειδήσεων του Open TV με την Ελλη Στάη.

Η διαφορά των δύο κομμάτων είναι στο 6,9% (έναντι 6,5 μονάδων τον Φεβρουάριο) σε πεντακομματική Βουλή.

Πρόθεση ψήφου

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ λαμβάνει 23,6% έναντι 17,5% του ΣΥΡΙΖΑ (διαφορά 6,1%), ενώ στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η ψαλίδα ανοίγει στο 6,9%.

Οι αναποφάσιστοι στην πρόθεση ψήφου ανέρχονται σε 17,2% ενώ στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων φτάνουν το 19,4% των ερωτηθέντων.

Αναλυτικά:

ΝΔ: 23,6%
ΣΥΡΙΖΑ: 17,5%
ΧΑ: 6,2%
ΚΙΝΑΛ: 5%
ΚΚΕ: 4,7%


Πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων

Στην αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά διαμορφώνονται ως εξής:

ΝΔ: 26,6%
ΣΥΡΙΖΑ: 19,7%
ΧΑ: 7%
Κίνημα Αλλαγής: 5,6%
ΚΚΕ: 5,3%


Συσπειρώσεις

Η συσπείρωση για τη ΝΔ βρίσκεται στο 79% (επί των ψηφοφόρων του Σεπτεμβρίου του 2015) και του ΣΥΡΙΖΑ στο 51%.

«Βουλιάζει» ο ΣΥΡΙΖΑ σε Μακεδονία-Θράκη

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, όπως παρατήρησε ο δ/νων σύμβουλος της Alco Κ. Παναγόπουλος στην Μακεδονία και τη Θράκη η διαφορά των δύο κομμάτων ανοίγει κατά 4 μονάδες πάνω από το μέσο όρο, απόρροια προφανώς της συμφωνίας των Πρεσπών.

Παράσταση νίκης

Στην παράσταση νίκης («ποιο κόμμα θα κερδίσει τις ευρωεκλογές:»), το 24% λέει «η ΝΔ με μεγάλη διαφορά», το 34% «η ΝΔ με μικρή διαφορά», το 12% «ο ΣΥΡΙΖΑ με μικρή διαφορά» και μόλις 1% λέει «ο ΣΥΡΙΖΑ με μεγάλη διαφορά», ενώ αξιοσημείωτο είναι το ποσοστό 29%, που λέει «Δεν ξέρω/Δεν απαντώ».

«Ο Μητσοτάκης μπορεί να πετύχει περισσότερα με τους Ευρωπαίους»

Στο ερώτημα ποιος μπορεί να πετύχει περισσότερα με τους Ευρωπαίους, ο Κ. Μητσοτάκης προηγείται σαφώς με 30% έναντι 22% του Αλέξη Τσίπρα. «Κανένας» απαντά το 41%.

Οι ευρωεκλογές καθορίζουν τις εθνικές

Τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών προσδιορίζουν και εκείνα των εθνικών εκλογών  πιστεύει το 62% έναντι του 28% που πιστεύει το αντίθετο και ενός 10% που δεν γνωρίζει ή δεν απαντά.

 

Πηγή: iefimerida.gr


Πηγή
Μοιραστείτε το στο Google Plus

1ki1 news - ΕΝΑ ΚΙ ΕΝΑ news Κεντρική Μακεδονία

Το 1ki1 News Group είναι πολυσυλλεκτικός διαδικτυακός τόπος που ανανεώνεται συνεχώς, όλο το 24ώρο, όλο τον χρόνο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου



ΜΕΡΙΚΑ ΜΟΝΟ (από τα πρώτα)... ΜΙΚΡΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΚΑΘΙΕΡΩΣΑΝ ΤΟ 1ki1 news ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΣΗΜΕΡΑ Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 1ki1 news group MMS (modern media services) ME 1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ SITE ΚΑΙ 100 "ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ" BLOGS ΑΠΛΩΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 13 ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ!

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ 1ki1 news ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ (ή όποιο άλλο όνομα της κάθε περιφέρειας).

ΠΙΛΟΤΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 1ki1 news ΑΓΡΙΝΙΟ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΑΚΟΜΑ BLOGS ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ 1ki1 news!

ΗΔΗ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ PROJECT ΠΑΡΑ... ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΜΕ, ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗΝ GOOGLE ΟΣΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ BLOGGERS.

1ki1 News Group Video